Industriële kast PATERNO

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: indien voorradig 2 weken/ vraag ons naar de voorraad

Industriële kast PATERNO

De industriële kast Paterno is een echte blikvanger. Dit model is uitgevoerd in mangohout en metaal. Paterno komt uit de collectie van Tower Living en kun je combineren met verschillende woonstijlen. De metalen elementen zijn afgewerkt met een zwarte poedercoat. Dit model is voorzien van één deur, vier lades en drie legplanken. De stoere en robuuste uitstraling heeft de opbergkast te danken aan de combinatie van het gelakte mangohout en de zwart metalen elementen.

Industriële kast PATERNO in jouw interieur?

Zwarte opbergkast Paterno is een echte eye-catcher in een modern of een industrieel interieur. Je kunt de opbergkast op verschillende plekken in jouw interieur neerzetten. Hij kan dienen als stijlvolle servieskast in de keuken of als prachtige opbergkast in de woonkamer. De grepen van de lades zijn verwerkt in de lades, waardoor je de lades gemakkelijk in en uit kunt schuiven. Wij adviseren je om de opbergkast af te nemen met een lichtvochtige doek.

Specificaties

Diepte: 40 cm
Hoogte: 190 cm
Breedte: 100 cm
Houtsoort: Mangohout
Levering: Houten kast gemonteerd geleverd
Behandeling: Het mangohout op de foto is behandeld met de kleur intens black

Kom jij gezellig langs in de showroom?

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs in de showroom! Wij geven graag deskundig advies, zodat jij altijd een meubel vindt die perfect in jouw interieur past.