Eiken kast PRESTON – Massive Wood

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Product op aanvraag

Dit product kunt u nog niet online bestellen. Neem contact op voor meer informatie.

Eiken kast PRESTON

Deze mooie unieke minimalistische kast heeft niet alleen mooi design, maar is ook nog eens functioneel. De eiken kast PRESTON heeft intense black gekleurde nisjes waarin je mooie woonaccessoires neer kunt zetten. Ook biedt de kast PRESTON voldoende opbergruimte.

*Deze kast is behandeld met een unieke kleur, namelijk de NORDIC WHITE. Deze kleur bieden wij niet standaard aan in ons assortiment. Op aanvraag kunnen wij onze andere meubels evt. ook behandelen met de kleur nordic white mocht dit een wens zijn.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Bekijk het voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van de eiken kast PRESTON

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen. (Bekijk de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Stalen onderstel van de kast PRESTON

Onze stalen onderstellen worden gepoedercoat voor de beste bescherming en een mooie egale kleur. Je hebt bij de kast PRESTON de keuze uit een wit of een zwart onderstel. Wil je toch een andere (Ral-)kleur? Stuur ons dan een email naar: info@massivewood.nl.

Specificaties

Hoogte afgebeeld: Standaard 100 cm hoog
Diepte afgebeeld:  Standaard 38 cm diep
Breedte: Standaard 90 cm breed
Dikte eiken:  2  cm
Houtsoort: 
Massief eiken
Levertijd: De productietijd voor dit handgemaakte product is 8 weken
Levering:  Gemonteerd geleverd
Behandeling: Kast PRESTON (op de afbeelding) is behandeld met de kleur NORDIC WHITE. Dit is geen standaard kleur. De nisjes zijn behandeld met de kleur intense black. Mocht je toch graag een andere kleur combinatie willen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Stuur ons dan even een email.