Zwevend Dressoir Eiken | Vidar

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 6-8 Weken

Zwevend Dressoir Eiken | Vidar

Ons zwevend dressoir Vidar is een functionele en unieke kast met veel opbergruimte gemaakt van Massief Eiken,  Het meubel heeft mooie deuren met een schuine verstekrand.  Wij maken dit model in verschillende afmetingen, ook een afmeting die niet in de optie’s staat is bespreekbaar. Je kiest ook zelf welke kleurafwerkingen je wilt of een combinatie van 2 kleuren behoort ook tot de mogelijkheden. Wij maken hem in ieder geval helemaal zoals jij wilt!

Bekijk ook onze andere bijpassende modellen:

Eiken tv-meubel Vidar

Zwevende eiken kast Vidar

Geleefd eiken zwevend Dressoir Eiken | Vidar

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten ook voor je opvullen.  Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van zwevend Dressoir Eiken | Vidar

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een top product en een  prachtig stukje natuur in huis.  (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Ophangsysteem zwevend Dressoir Eiken | Vidar

Dit meubel is voorzien van een mooi degelijk ophangsysteem. De kasten zijn door ons voorzien van verstelbare haken. Wij leveren er een strip bij welke aan de muur bevestigd dient te worden. Je kiest en bepaalt zelf de gewenste hoogte. Je hangt de kast aan de strip en klaar!

Specificaties van zwevend Dressoir Eiken | Vidar

Hoogte: 79 cm
Diepte:  40 cm
Houtsoort: Massief eiken
Levering: Gemonteerd  + Gratis geleverd binnen Nederland.
Montage/ ophangsysteem: Inclusief ophangsysteem: Dit meubel is eenvoudig zelf te monteren aan de wand door het eenvoudige verstelbare systeem welke meegeleverd wordt.
Behandeling: Het meubel op de  afbeelding is behandeld met een matte lak en een zwarte strip achter de grepen

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld