Massive Wood Industriële stalen eiken kast CALIFORNIË

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 6-8 werkweken

Industriële eiken kast CALIFORNIË

Industriële eiken kast CALIFORNIË  is helemaal van deze tijd en uniek door ons ontworpen, een mooi degelijk product. Dit meubel is gemaakt van eikenhout en voorzien van 2 softclose deuren en 2 lades. Het eikenhout is afgewerkt met skylt deze is voor 99% kleurloos. Zo behoud je de meest natuurlijke eikenkleur en een deurtje is afgewerkt in de kleur intens black. Het stalenframe is zwart gepoedercoat. Je kunt ervoor kiezen het deurtje zwart, zoals op de foto, te maken of in de dezelfde kleur als de rest van het houtwerk. Doordat wij deze kast helemaal zelf hebben ontworpen, ontvang je echt een unieke kast die niemand anders heeft! Geef jouw interieur een stoere look!

Eiken behandeling van de industriële eiken kast CALIFORNIË

Het eikenhout van deze kast is behandeld met een olie White en een deurtje heeft de kleur intens black olie.  Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Staalwerk van de industriële eiken kast CALIFORNIË

Het staalwerk is mat zwart gecoat. Je hebt de keus uit zwarte en witte coating.

Geleefd eiken van de industriële eiken kast CALIFORNIË

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, je hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl , gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties industriële eiken kast CALIFORNIË :

Diepte: 40 cm
Hoogte: 200 cm
Breedte: 90 cm
Maatwerk: Maatwerk mogelijk neem gerust contact met ons op of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Dikte eiken:
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken kasten is 6-8 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Staal is mat zwart gecoat, dit eiken is behandeld met de kleur White en één kastje is behandeld met intens black
Showroom: Kast CALIFORNIË  is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating