Massive Wood Industriële eiken stalen kast AUSTIN

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industriële eiken stalen kast AUSTIN

Eiken stalen dressoir kast AUSTIN heeft een stoere industriële uitstraling en is gemaakt van eikenhout en staal. Bovenop, binnenin en langs de zijkanten is eikenhout verwerkt. Austin heeft twee stoere deuren van staal binnenin één leg plank en twee stalen lades onderin. Heb jij niet heel veel ruimte voor grote kasten maar kan je wel goed opbergruimte gebruiken dan is deze kast wellicht wat voor jou!

Eiken behandeling van de industriële eiken stalen kast AUSTIN

Het eikenhout van deze kast is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je ervoor kiezen een transparante lak over de kleur olie te doen. Deze is mat en hiermee behoud je tafel de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je kast toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Maar u heeft de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Staalwerk van de  industriële eiken stalen kast AUSTIN

Het staal word gepoedercoat in de kleur mat zwart.

Specificaties van de industriële eiken kast AUSTIN

Breedte: 67 cm
Hoogte: 107 cm
Diepte: 35 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze kasten is 4-6 werkweken
Levering: Standaard gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken is behandeld met een kleurloze matte lak (keus uit meerdere kleurbehandelingen) Het staal is afgewerkt met een mat zwarte coating
Showroom: Kast ‘Austin’ is te zien bij ons in de showroom

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating