Massive Wood – Industriële eiken kast MIAMI 2

Uniek assortiment
Gratis verzenden vanaf € 999,-
Veel mogelijkheden voor elk product
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 6-8 werkwerken

Industriële eiken kast MIAMI 2

Zoek jij voor jouw woonruimte een industriële mooi uitziende kast? Dan is onze industriële eiken kast MIAMI zeker een aanrader. De kast ziet er erg stijlvol uit, daarnaast is hij ook nog eens super handig. Naast boeken die je in deze kast kunt opbergen, dient de kast ook uitstekend voor het opbergen van allerlei andere spullen deze kast is voorzien van 6 push to open deurtjes.

We hebben kast MIAMI ook met 4 push to open deurtjes. Bekijk deze kast Miami.

Eiken behandeling van de industriële eiken kast MIAMI 2

Het eikenhout van de industriële eiken kast MIAMI is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je ervoor kiezen een transparante lak over de kleur olie te doen. Deze is mat en hiermee behoud je tafel de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je kast toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Geleefd eiken van de industriële eiken kast MIAMI 2

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Maar u heeft de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming adviseren wij om over de olie een kleurloze matte lak te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Staalwerk van de industriële eiken kast MIAMI 2

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Het staalwerk van de industriële eiken kast MIAMI heeft dit dus ook. Je hebt keuze uit mat zwart of mat wit. Wanneer je voor een blanke coating kiest, is de kleur bepalend door hoe het staal ervan zich zelf uit ziet. Hier hebben wij geen invloed op. Wil je meer informatie over deze kast? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen of door gezellig langs te komen in de showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van de industriele eiken kast MIAMI 2

Diepte: 40 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte: 90 cm
Afmeting deurtjes: elk vak is +- 36 cm
Maatwerk: Maatwerk  mogelijk
Materiaal: Eikenhout, staal & 6 x  push to open systeem
Levertijd: De levertijd voor onze eiken kasten is 4-6 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Staal is mat zwart gecoat het eikenhout is behandeld met een transparante matte lak
Showroom: Kast MIAMI is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
PURE
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Afwerking staal

Zwarte coating