Massive Wood Industriële eiken kast SEATTLE

Uniek assortiment
Gratis verzenden vanaf € 999,-
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industriële eiken kast SEATTLE

Industriële eiken kast SEATTLE is helemaal van deze tijd en uniek door ons ontworpen, een mooi degelijk product. Dit meubel is gemaakt van eikenhout en voorzien van 3 softclose deuren. Het eikenhout is afgewerkt een 99% kleurloze matte lak. Zo behoud je de meest natuurlijke eikenkleur. Het stalenframe is zwart gepoedercoat. We maken deze kast in veel verschillende afmetingen, staat de gewenste afmeting er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op we helpen je graag verder.

De kast is van massief eiken en heeft een verstelbare eiken plank achter de deuren.

Eiken behandeling van de industriële eiken kast SEATTLE:

Het eikenhout van deze kast is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je ervoor kiezen een transparante lak over de kleur olie te doen. Deze is mat en hiermee behoud je tafel de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je kast toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Maar u heeft de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Staalwerk van de industriële eiken kast SEATTLE

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Het staalwerk van de industriële kast SEATTLE heeft dit dus ook. Je hebt keuze uit mat zwart of mat wit. Wanneer je voor een blanke coating kiest is de kleur bepalend door hoe het staal er van zichzelf uit ziet. Hier hebben wij geen invloed op. Wil je meer informatie over deze kast? Neem dan contact met ons op.

Diepte: 40 cm
Hoogte: 210 cm
Breedte: Verschillende afmetingen mogelijk
Maatwerk: Maatwerk mogelijk informeer naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Dikte eiken: 3 cm.
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken kasten is 4-6 werkweken
Levering: Houten kast gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met een mat zwarte coating
Showroom: Kast SEATTLE  is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating