Massive Wood Industriële eiken stalen kast CHICAGO

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industriële eiken stalen kast CHICAGO

Kast ‘Chicago’ heeft een stoere industriële uitstraling en is een echte eye-catcher is je interieur! De industriële eiken stalen kast CHICAGO biedt voldoende opbergruimte en daarnaast heb je ruimte om je woonaccesoires leuk ten toon te stellen. We maken deze kasten geheel naar wens en op maat, mocht je andere afmetingen zoeken informeer gerust we denken graag met je mee.

De Industriële kast CHICAGO heeft een eiken behandeling

Het eikenhout van deze kast is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je ervoor kiezen een transparante lak over de kleur olie te doen. Deze is mat en hiermee behoud je tafel de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je kast toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Maar u heeft de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Staalwerk van de industriële kast CHICAGO

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Het staalwerk van de industriële stalen kast CHICAGO heeft dit dus ook. Je hebt keuze uit mat zwart of mat wit. Wanneer je voor een blanke coating kiest, is de kleur bepalend door hoe het staal ervan zich zelf uit ziet. Hier hebben wij geen invloed op. Wil je meer informatie over deze kast? Neem dan contact met ons op.

Specificaties industriële eiken stalen kast CHICAGO

Diepte: 30 cm
Hoogte: Standaard 180 cm
Breedte: Verschillende afmetingen mogelijk
Maatwerk: Maatwerk mogelijk informeer naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Dikte eiken: 3 cm.
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken kasten is 4-6 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is  behandeld met een kleurloze matte lak  (keus uit meerdere behandelingen) staal is afgewerkt met een zwarte coating
Showroom: Kast CHICAGO  is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

 

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating