Massive Wood Industriële kast hout & staal MARCONI

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industriële kast Marconi

Onze eigen unieke lijn ‘MARCONI’ ! Eigen ontwerp, goede kwaliteit voor een scherpe prijs! De kenmerken van deze serie! De industriële kast Marconi heeft een stoere industriële uitstraling en is een echte eye-catcher is je interieur! De industriële eiken stalen kast MARCONI biedt voldoende opbergruimte. Bij deze kast hebben we ook een bijpassend tv-meubel en dressoir kast! Deze kast is binnenin voorzien van 2 eiken legplanken.

*De prijs is inclusief behandeling naar keus!
*Wil jij deze kast in een andere afmeting? Dat kan! Neem contact met ons op via de mail info@massivewood.nl of via onze maatwerk pagina 

 Eiken behandeling van de industriële kast MARCONI

Het eiken op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak welke niet glimmend is. Uiteraard heb je de keus uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een 2 componenten olie, we hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur, voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen, deze is mat en zeker niet glimmend je behoud de gekozen kleur. Houd jij van een lichte eiken kleur het liefst zo naturel mogelijk maar wil je het eiken toch graag  een goede beschermlaag geven? Kies dan voor een kleurloze matte lak. Dit is een matte transparante lak die 99% kleurloos is en niet glimmend.

Het staalwerk van de industriële kast MARCONI

Onze stalen onderstellen worden gepoedercoat.

Geleefd eiken van de industriële kast MARCONI

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl , gebruik het contact formulier op de website, of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties industriële kast MARCONI

Diepte: 40 cm
Hoogte: Standaard  180 cm
Breedte: 90 cm
Maatwerk: Maatwerk mogelijk informeer naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Dikte eiken: 2 cm.
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken kasten is 4-6 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is  behandeld met een kleurloze matte lak ( 99% kleurloos)  (keus uit meerdere behandelingen) staal is afgewerkt blanke coating
Showroom: Kast MARCONI  is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating

Afwerking Blad

White 5%
White
Titanium grey
Kleurloze matte lak
Sky Grey
PURE
Oyster
Intens black
Havannah
Chocolate
Charcoal
Castle brown
Black

Noest gevuld

Noest gevuld