Massive Wood Industriële kast NEW ORLEANS

Altijd een uniek eigen gemaakt meubel
Al onze meubels zijn naar wens aan te passen!
Showroom in IJsselmuiden
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 weken

Industriële kast NEW ORLEANS

Zoek jij voor jouw woonruimte functionele mooi uitziende kasten? Dan zijn onze NEW ORLEANS zeker een aanrader. De industriële kast NEW ORLEANS biedt namelijk voldoende opbergplek, is voorzien van twee klep kastjes welke open gaan doormiddel van een push to open systeem, daarnaast houd je ook voldoende plek over om je woonaccessoires leuk neer te kunnen zetten.  Wat deze kast extra leuk  maakt is dat je de klepkastjes heel eenvoudig en makkelijk zelf kunt verplaatsen. Zo kun je mocht je het leuk vinden nog eens spelen met de indeling!

Eiken behandeling van de industriële kast NEW ORLEANS:

Het eikenhout van deze kast is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Staalwerk en industriële kast NEW ORLEANS:

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: Mat zwart, wit of blanke coating wanneer je voor een blanke coating kiest is de kleur bepalend door hoe het staal ervan zich zelf uit ziet hier hebben wij geen invloed op.

Geleefd eiken en industriële kast NEW ORLEANS:

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar u hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties industriële kast NEW ORLEANS:

Diepte: Standaard 40 cm.
Hoogte: Standaard 200 cm cm hoog.
Breedte: Verschillende afmetingen mogelijk
Maatwerk: Maatwerk mogelijk informeer naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Dikte eiken: 2 cm.
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken kasten is 4-6 weken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto’s is behandeld met kleurloze matte lak ( 99% kleurloos)  (keus uit meerdere behandelingen) staal is afgewerkt blanke coating
Showroom: Kast NEW ORLEANS  is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

* Dit product is uniek en handgemaakt en kan licht afwijken van getoond voorbeeld
* Prijs is per stuk

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld