Industriële kast NEW ORLEANS | Massive Wood

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 6 weken

Industriële kast NEW ORLEANS

Zoek jij voor jouw woonruimte een functioneel en mooi uitziende kast? Dan is onze industriële kast NEW ORLEANS zeker een aanrader. De industriële kast NEW ORLEANS biedt namelijk voldoende opbergplek, is voorzien van twee klep kastjes welke open gaan doormiddel van een push to open systeem en daarnaast houd je ook voldoende plek over om je woonaccessoires leuk neer te kunnen zetten. Wat deze kast extra leuk maakt, is dat je de klepkastjes heel eenvoudig en makkelijk zelf kunt verplaatsen. Zo kun je, mocht je het leuk vinden, spelen met de indeling!

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste binnen jouw interieur past. (zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van de eiken kast NEW ORLEANS

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Stalen onderstel van de eiken kast NEW ORLEANS

Wij hebben al onze stalen onderstellen gepoedercoat, zodat deze de beste bescherming krijgen en een prachtige kleur. Je hebt bij de kast NEW ORLEANS de keuze uit een wit of een zwart onderstel. Wil je toch een andere (Ral-)kleur? Stuur ons dan een email naar: info@massivewood.nl.

Specificaties

Hoogte afgebeeld: Standaard 200 cm hoog
Diepte afgebeeld:  Standaard 40 cm diep
Breedte: Meerdere afmetingen mogelijk.
Dikte eiken:  2 cm
Houtsoort: 
Massief eiken
Levertijd: De productietijd voor dit handgemaakte product is 6 weken
Levering:  Gemonteerd geleverd
Behandeling: Kast NEW ORLEANS op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak. Het staalwerk is zwart gepoedercoat.

Afwerking Blad

Dark Brown
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Oyster
Pure
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld