MASSIVE WOOD| Eiken kast SEATTLE 2 met lade

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 10-12 weken

Eiken kast SEATTLE2 met lade

*Gratis bezorging

Industriële eiken kast SEATTLE 2 met lade is helemaal van deze tijd en uniek door ons ontworpen, een mooi degelijk product. Dit meubel is gemaakt van eikenhout en voorzien van  soft close deuren en soft close la. Op deze kast kun je al je mooie woonaccessoires centraal bij elkaar zetten en daarnaast biedt deze kast ook nog eens voldoende opbergplek. Een functione mooi uitziende kast.

 

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk! Het kan! Kom spontaan langs of  plan een afspraak in via onze afspraak kalender hier op de website! Klik hier!
  • Standaard 1 leg plank achter elke deur.

Eiken behandeling van de eiken kast SEATTLE 2 met lade:

Het eikenhout van deze kast is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een bescherming en een mooie kleur.  Deze is mat en hiermee behoud je  de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je kast toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Geleefd eiken van de eiken kast SEATTLE 2 met lade

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Maar u heeft de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past.

Staalwerk van de eiken kast SEATTLE 2 met lade

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Het staal van de SEATTLE is zwart gecoat.

Specificaties van de eiken kast SEATLLE 2 met lade:

Diepte: 40 cm
Hoogte: 210 cm
Breedte: Verschillende afmetingen mogelijk
Dikte eiken: 3 cm.
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken kasten is 10-12 weken
Levering: Houten kast gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is behandeld met de kleur intens black (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met een mat zwarte coating

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating