Massive Wood Industriële eiken zuil

Uniek assortiment
Gratis verzenden vanaf € 999,-
Veel mogelijkheden voor elk product
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 2 werkweken

Industriële eiken zuil

Industriële bijzettafel/zuil gemaakt van staal en eikenhout, leuk om een bloempot op te plaatsen. In veel verschillende maten leverbaar! Maatwerk? Geen probleem! Wij maken de industriële eiken zuil precies zoals jij hem wil.

Eiken blad behandeling van de industriële eiken zuil:

Het eikenhout van deze zuil is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Onderstel industriële eiken zuil:

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: Mat zwart, wit of blanke coating wanneer je voor een blanke coating kiest is de kleur bepalend door hoe het staal ervan zich zelf uit ziet hier hebben wij geen invloed op.

Geleefd eiken en de industriële eiken zuil:

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar je hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties industriële eiken zuil:

Breedte: 30 x 30 cm
Hoogte: naar keuze
Bladdikte: 2 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd van onze zuilen is 2 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Eiken is behandeld met een kleurloze matte lak, (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met een mat zwarte coating

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Black
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld