Massive Wood Industriële eiken zuil

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 2 werkweken

Industriële eiken zuil

Industriële bijzettafel/zuil gemaakt van staal en eikenhout. Erg leuk om een bloempot op te plaatsen. In veel verschillende maten leverbaar! Maatwerk? Geen probleem! Wij maken de industriële eiken zuil precies zoals jij hem wilt.

Eiken blad behandeling van de industriële eiken zuil:

Het eikenhout van deze zuil is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen, want wij hebben nog twaalf andere kleuren in het assortiment. Wij werken met een twee componenten olie. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie kleurloze matte lak.

Onderstel industriële eiken zuil:

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keuze uit verschillende kleuren: mat zwart, wit of een blanke coating. Wanneer je voor een blanke coating kiest, is de kleur bepalend door hoe het staal er van zichzelf uitziet. Hier hebben wij geen invloed op.

Geleefd eiken en de industriële eiken zuil:

Wij werken met geleefd eiken en bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Je hebt de keuze om de noesten door ons te laten opvullen, want je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties:

Breedte: 30 x 30 cm.
Hoogte: Naar keuze.
Bladdikte: 2 cm.
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Massief eiken.
Levertijd: De levertijd van onze zuilen is twee werkweken.
Levering: Gemonteerd geleverd.
Behandeling: Het eiken is behandeld met een kleurloze matte lak (keuze uit meerdere kleurbehandelingen) en het staal is afgewerkt met een mat zwarte coating.

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Black
Havanna
Intens black
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld