Massive Wood Industriële stalen zuil met eikenhout

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 3-4 werkweken

Stoere industriële stalen zuil met met eikenhout!

Een aanwinst voor jouw interieur, de industriële stalen zuil met eikenhout! Stoer & industrieel! Maak deze zuil af met een grote pot met mooie groene plant erin of wat ook heel gaaf staat een grote vaas met bloemen! Deze zuilen zijn uitstekend geschikt in een ruime hal, woonkamer of keuken maar ook in een welkomshal zal deze zuil goed tot zijn recht komen!

Eiken blad behandeling van de industriële eiken zuil:

Het eikenhout van deze zuil is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Onderstel van de industriële eiken zuil

Onze onderstellen worden gecoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: Mat zwart of witte coating.

Geleefd eiken industriële eiken zuil

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar je hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van deze industriële eiken zuil

Breedte: 30 x 30 cm
Hoogte: naar keuze
Bladdikte: 4 cm
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd van onze zuilen zijn  3-4 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Eiken is behandeld met een kleurloze matte lak, (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met een mat zwarte coating

 

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Oyster
Pure
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%