Eiken kubus salontafel LEVIN | Massive wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 6 weken

Eiken salontafel LEVIN

Wow wat een blikvanger de eiken salontafel LEVIN. Deze vierkante kubus salontafel LEVIN is gemaakt van massief eikenhout. Deze stoere salontafel geeft jouw woonkamer karakter, warmte en uitstraling. Door zijn eenvoud past dit model binnen verschillende woonstijlen en daardoor eigenlijk in ieder interieur!

* GRATIS BEZORGING

Geleefd eiken van de eiken salontafel LEVIN

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, standaard open. Mocht je niet van open noesten houden? We kunnen de noesten ook voor je opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van de eiken salontafel LEVIN

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een top product en een  prachtig stukje natuur in huis. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Specificaties van de eiken salontafel LEVIN

Breedte: Naar keuze (afgebeeld 100×100 cm)
Hoogte: Naar keuze ( afgebeeld 40 cm)
Houtsoort: Massief eiken
Levering: Gratis binnen Nederland
Behandeling: Afgebeeld op de foto is de salontafel LEVIN behandeld met de kleurolie intense black. Daaroverheen hebben we een extra beschermende matte lak laag aangebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld