Massive Wood – Eiken salontafel CLAUDY

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Eiken salontafel  CLAUDY

Dit is ons model CLAUDY  een prachtige salontafel welke je niet snel overal tegen zult komen! De eiken salontafel CLAUDY is gemaakt van massief eikenhout en de houten latjes effect geven dit meubel een unieke uitstraling! Een aanwinst voor jouw interieur!

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Bestel hier jouw kleurstalen!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk!
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!
  • Verschillende afmetingen mogelijk
  • Eiken latten standaard behandeld met een matte lak.

Blad behandeling van de eiken salontafel CLAUDY

Het eikenhout  van deze salontafel is behandeld intens black en de latjes zijn standaard behandeld met matte lak. Over de olie intens black hebben we een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie en hebben in ons assortiment twaalf kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Je kunt voor de beste bescherming een transparante lak over de olie doen. Deze is mat en glimt niet. Je behoudt hierdoor de gekozen kleur.

Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan een kleurloze matte lak.

Geleefd eiken van de eiken salontafel CLAUDY

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open. Wij kunnen de noesten voor je opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Specificaties

Dikte: 3 cm
Afmeting: 50 cm breed/ 110 cm lang/ 40 cm diep meerdere afmetingen mogelijk
Houtsoort: massief eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 8 – 12  weken
Levering: Gratis bezorging Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het meubel op de foto is behandeld met de  kleur olie intens black daaroverheen hebben we een extra beschermende laag aan gebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld