Eiken salontafel SEDDON – Massive Wood

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 12 weken

Eiken salontafel SEDDON

Wat een plaatje! Onze eiken salontafel SEDDON is, zoals de naam al prijsgeeft, gemaakt van massief eikenhout. De prachtige eiken salontafel SEDDON, met een subtiel stalen onderstel en een verfijnd ovaal eiken blad, is een aanwinst voor jouw interieur. Uiteraard kies en bepaal jij de afmetingen en de kleurafwerkingen!

* GRATIS BEZORGING

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Bekijk het voorbeeld onderaan de pagina).

Blad behandeling van de eiken salontafel SEDDON

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen. (Bekijk de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Stalen onderstel van de eiken salontafel SEDDON

Voor de beste bescherming en een mooie egale kleur worden onze stalen onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt bij salontafel SEDDON de keuze uit een wit of een zwart onderstel.

Specificaties

Dikte blad:  +-2 cm
Afmeting afgebeeld:  130×60 cm. (Meerdere afmetingen mogelijk)
Hoogte afgebeeld: +- 34 cm (Anders mogelijk. Zie keuze menu)
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De productietijd voor dit handgemaakte product is 12 weken
Levering:  Gemonteerd geleverd
Behandeling: De SEDDON op de foto is behandeld met de kleur intense black. Daar hebben we een extra beschermende laag over aangebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Black
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating