Massive Wood – Eiken salontafel WALTON

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 10-12 weken

 Eiken salontafel  WALTON

Ben jij op zoek naar een eikenhouten salontafel een leuk hip model, maak dan kennis met onze eiken salontafel WALTON! Deze salontafel van massief eikenhout geeft jouw woonkamer karakter en warmte. De randen van deze salontafel zijn afgerond wat dit meubel een luxe uitstraling geeft.

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk!
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!

Blad behandeling van de eiken salontafel WALTON

Het eikenhout  van deze salontafel is behandeld met de olie intens black.  Hierover hebben we een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie en hebben in ons assortiment twaalf kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Je kunt voor de beste bescherming een transparante lak over de olie doen. Deze is mat en glimt niet. Je behoudt hierdoor de gekozen kleur.

Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan een kleurloze matte lak.

Geleefd eiken van de eiken salontafel WALTON

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open. Wij kunnen de noesten voor je opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Specificaties WALTON

Dikte: 3 cm
Breedte: meerdere opties
Hoogte:  meerdere opties
Houtsoort: massief eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 10 – 12  weken
Levering: Gratis bezorging Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het meubel op de foto is behandeld met de  kleur olie intens black daaroverheen hebben we een extra beschermende laag aan gebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld