Massive Wood – Eiken salontafel WALTON

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 12-16 weken

 Eiken salontafel  WALTON

Ben jij op zoek naar een eikenhouten salontafel een leuk hip model, maak dan kennis met onze eiken salontafel WALTON! Deze salontafel van massief eikenhout geeft jouw woonkamer karakter en warmte. De randen van deze salontafel zijn afgerond wat dit meubel een luxe uitstraling geeft.

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk!
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!

Blad behandeling van de eiken salontafel WALTON

Het meubel op de foto is behandeld met de kleurolie: intense black met daaroverheen voor de beste bescherming een transparante matte lak.  Maar uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Naast onze transparante matte lak welke een goede bescherming biedt heb je keuze uit 12 soorten kleurolie. Olie geeft een  lichte bescherming en een mooie kleur.  Mocht je de beste bescherming willen kies dan voor de beschermende matte (kleurloos) lak over de kleurolie

Geleefd eiken van de eiken salontafel WALTON

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open. Wij kunnen de noesten voor je opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Specificaties eiken salontafel WALTON

Dikte: 3 cm
Breedte: meerdere opties
Hoogte:  meerdere opties
Houtsoort: massief eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 12-16  weken
Levering:  Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het meubel op de foto is behandeld met de  kleur olie intense black daaroverheen hebben we een extra beschermende laag aan gebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld