Massive Wood – Robuust eikenbalken salontafel OBAN

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: Onbehandeld uit voorraad (behandeld +- 3 weken levertijd)

Industriële eiken salontafel OBAN

Robuust eiken balken salontafel OBAN. Deze prachtige salontafel geeft jouw woonkamer een warme uitstraling en maakt de ruimte tot een fijn samenhangend geheel.

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk! Het kan! Plan een afspraak in via onze afspraak kalender hier op de website! Klik hier!
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!

Blad behandeling

Het eikenhout van deze salontafel is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Onderstel van de eiken salontafel OBAN:

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit mat zwart of witte coating

Geleefd eiken salontafel OBAN:

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open. Wij kunnen deze noesten vullen als je dat wil. Ook bepaal je zelf welke afwerking het beste bij je past.

Specificaties

Afmeting: 30 cm hoog +- 52 cm breed
Maatwerk: Maatwerk is bij deze set niet mogelijk.
Houtsoort: Eiken balken
Levertijd: Uit  Voorraad ( onbehandeld /  behandeld 2-3 weken)
Levering: Gratis bezorging! Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak. Je hebt de keus uit meerder kleurafwerkingen.  Het staal is afgewerkt met zwarte coating

 

* Dit product is uniek en handgemaakt en kan licht afwijken van getoond voorbeeld

* Let op: Houdt bij balkhout altijd rekening ermee dat het nog kan gaan werken doordat balkhout nooit volledig van binnen 100% droog te krijgen is.  De werking van het hout heeft sterk te maken met de luchtvochtigheid in huis. De ideale luchtvochtigheid moet tussen de 40 – 60 % zitten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Afwerking staal

Zwarte coating