Massive Wood – Industrieel eiken salontafel HAMILTON

Uniek assortiment
Gratis verzenden vanaf € 999,-
Veel mogelijkheden voor elk product
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industrieel eiken salontafel HAMILTON

Stoer & industrieel; de kenmerken van de industrieel eiken salontafel HAMILTON! Je bepaalt zelf welke kleurafwerking en afmeting je wilt voor jouw salontafel!

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk! Het kan! Plan een afspraak in via onze afspraak kalender hier op de website! Klik hier!
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!

Blad behandeling van de eiken salontafel HAMILTON

Het eikenhout van deze salontafel is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Onderstel van de eiken salontafel HAMILTON

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: Mat zwart of witte coating

Geleefd eiken van de eiken salontafel HAMILTON

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open. Wij kunnen deze noesten vullen als je dat wil. Ook bepaal je zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties industrieel eiken salontafel HAMILTON

Hoogte: 45 cm
Bladdikte: Bovenblad 4 cm / onderblad 3 cm
Houtsoort: Eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 4-6 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak. Er is keus uit meerdere kleurbehandelingen. Het staal is afgewerkt met mat zwarte coating
Showroom: Deze eiken salontafel is te zien in onze showroom in IJsselmuiden

Afwerking Blad

Black
Charcoal
Castle brown
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating