Industriële eiken salontafel set HUNTLY – Massive Wood

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 12 werkweken

Industriële eiken salontafel SET HUNTLY

HUNTLY! Ben jij op zoek naar een unieke en hippe eiken salontafel set? Dan is deze industriële eiken salontafel set HUNTLY vast iets voor jou! Deze tafels van massief eikenhout hebben een leuke speelse vorm welke je niet vaak voorbij ziet komen. Een mooie toevoeging aan jouw interieur! Bepaal zelf welke twee kleuren jij wilt matchen of misschien ga je wel voor een kleur ook dat is mogelijk! Maak deze set helemaal naar jouw eigen wens en stijl.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, standaard open. Wij kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Blad behandeling van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud  aan te raden een extra laklaag aan te brengen voor de beste bescherming. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Stalen onderstel  van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Onze stalen frames/onderstellen worden gepoedercoat voor de beste bescherming. Je hebt bij salontafel HUNTLY de keuze uit een wit of zwart onderstel. Wil je toch een andere (Ral-)kleur stuur ons dan een email naar: info@massivewood.nl.

Specificaties

Bladdikte: +- 3cm
Doorsnee: 70 cm
Hoogte: 45 cm en 40 cm
Houtsoort: Eiken
Levertijd: De productietijd voor dit handgemaakte product is +- 12 weken.
Levering:  Gemonteerd geleverd.
Behandeling: De HUNTLY set op de foto is als volgt behandeld. Tafel hoog; matte lak en de lage tafel is behandeld met intense black met daar overheen een extra beschermende laag. Wil je beide tafels in de kleur intense black zien? Check dan foto zes. Het stalen onderstel is afgewerkt met zwarte coating.
Showroom: Deze eiken salontafel set HUNTLY is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.
  • Prijs is incl. behandeling naar keuze!

 

Afwerking Blad

Castle brown
Chocolate
Charcoal
Havanna
Black
Kleurloze matte lak
Intens black
Oyster
Sky Grey
Titanium grey
White
Pure
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating