Industriële eiken salontafel set HUNTLY

Uniek assortiment
Gratis verzenden vanaf € 999,-
Veel mogelijkheden voor elk product
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industriële eiken salontafel SET HUNTLY

*Dit product word gratis bezorgd!

Super leuk industrieel setje! De industriële eiken salontafel set HUNTLY heeft een speels eiken blad in een leuke vorm. Door deze twee eiken tafels in twee verschillende kleuren te combineren, krijg je een modern en speels effect. De industriële salontafel set HENLEY is een echte eye-catcher!

Blad behandeling van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Het eikenhout van de ene salontafel is behandeld met een kleurloze matte lak en het eikenhout van de andere is afgewerkt met intens black. Hierover hebben we een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie en hebben in ons assortiment twaalf kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Je kunt voor de bescherming een transparante lak over de olie doen. Deze is mat en glimt niet. Je behoudt hierdoor de gekozen kleur.

Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan een kleurloze matte lak.

Staalwerk van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Onze onderstellen worden gepoedercoat.  Het onderstel van de HENLEY is wit gecoat. Je hebt de keuze uit een zwarte coating of een witte coating.

Geleefd eiken van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open. Wij kunnen de noesten voor je opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl , gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties

Bladdikte: 3cm
Doorsnee: 70 cm
Hoogte: 45 cm en 40 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Houtsoort: Eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 4-6 werkweken
Levering: Gratis bezorging Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is behandeld met transparante matte lak 99% kleurloos en intens black met daaroverheen heen voor extra bescherming transparante matte lak dit is een extra optie (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met zwarte coating
Showroom: Deze eiken salontafel set is te zien in onze showroom in IJsselmuiden

Afwerking Blad

Castle brown
Chocolate
Charcoal
Havannah
Black
Kleurloze matte lak
Intens black
Oyster
Sky Grey
Titanium grey
White
PURE
White 5%
White wash

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating