Massive Wood – Industriële eiken salontafel set HUNTLY

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 10 - 12 weken

Industriële eiken salontafel SET HUNTLY

Super leuk industrieel setje! De industriële eiken salontafel set HUNTLY heeft een speels eiken blad in een leuke vorm. Door deze twee eiken tafels in twee verschillende kleuren te combineren, krijg je een modern en speels effect. De industriële salontafel set HUNTLEY is een echte eyecatcher! Bepaal zelf welke 2 kleuren jij wilt matchen of misschien ga je wel voor 1 kleur!

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk! Het kan! Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier!

Blad behandeling van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Het eikenhout van de ene salontafel is behandeld met een kleurloze matte lak en het eikenhout van de andere is afgewerkt met intens black. Hierover hebben we een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie en hebben in ons assortiment twaalf kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Je kunt voor de beste bescherming een transparante lak over de olie doen. Deze is mat en glimt niet. Je behoudt hierdoor de gekozen kleur.

Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan een kleurloze matte lak.

Staalwerk van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Onze onderstellen worden gepoedercoat.  Het onderstel van de HUNTLY is zwart gecoat.

Geleefd eiken van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open. Wij kunnen de noesten voor je opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Specificaties van de industriële eiken salontafel set HUNTLY

Bladdikte: +- 3cm
Doorsnee: 70 cm
Hoogte: 45 cm en 40 cm
Houtsoort: Eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 10-12 weken
Levering: Gratis bezorging Gemonteerd geleverd
Behandeling: De hoge tafel is behandeld  met transparante matte lak welke 99% kleurloos en de lage tafel is behandeld met intens black met daaroverheen voor extra bescherming  een  transparante matte lak dit is een extra optie  staal is afgewerkt met zwarte coating
Showroom: Deze eiken salontafel set is te zien in onze showroom in IJsselmuiden

Afwerking Blad

Castle brown
Chocolate
Charcoal
Havanna
Black
Kleurloze matte lak
Intens black
Oyster
Sky Grey
Titanium grey
White
Pure
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating