Massive Wood Industriële salontafel set HENLEY

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: OP VOORRAAD 5 werkdagen

Industriële eiken salontafel HENLEY

Super leuk industrieel setje! Perfect voor in een industrieel/Scandinavische interieur! Door twee salontafels met elkaar te combineren krijg je een modern speels effect. De industriële salontafel set HENLEY is een echte eye-catcher!

Blad behandeling van de industriële eiken salontafel set HENLEY

Het eikenhout van deze salontafel is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Staalwerk van de industriële eiken salontafel set HENLEY

Onze onderstellen worden gepoedercoat.  Het onderstel van de HENLEY is wit gecoat, je hebt keus uit zwarte coating of witte coating.

Geleefd eiken van de industriële eiken salontafel set HENLEY

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, Je hebt de keuze om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl , gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van de industriële salontafel set HENLEY

Bladdikte: 2 cm
Doorsnee: 70 cm & 50 cm
Hoogte: 45 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina
Houtsoort: Eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 4-6 werkweken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het eiken op de foto is behandeld met skylt 99% kleurloos (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met witte coating
Showroom: Deze eiken salontafel set is te zien in onze showroom in IJsselmuiden

 

 

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating