Massive Wood Industriële salontafel SET HENLEY

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 10- 12 weken

Industriële eiken salontafel HENLEY

Gratis bezorging!

Super leuk industrieel setje! Perfect voor in een industrieel/Scandinavische interieur! Door twee salontafels met elkaar te combineren krijg je een modern speels effect. De industriële salontafel set HENLEY is een echte eyecatcher!

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk! Het kan! Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier!

Blad behandeling van de industriële eiken salontafel set HENLEY

Het eikenhout van de grote eiken ronde tafel is behandeld met een kleurloze matte lak de kleine is standaard intens black met daaroverheen een matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Staalwerk van de industriële eiken salontafel set HENLEY

Onze onderstellen worden gepoedercoat.  Het onderstel van de HENLEY is wit gecoat

Geleefd eiken van de industriële eiken salontafel set HENLEY

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, Je hebt de keuze om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Specificaties van de industriële salontafel set HENLEY

Bladdikte: 2 cm
Doorsnee: 70 cm & 50 cm
Hoogte: 45 cm
Houtsoort: Eiken
Levertijd: De levertijd voor salontafels is 10-12  weken
Levering: Gemonteerd geleverd
Behandeling: Het grootste rondje is behandeld met transparante matte lak  (keus uit meerdere kleurbehandelingen) de kleinere is standaard behandeld met intens black. Staal is afgewerkt zwarte of witte coating.
Showroom: Deze eiken salontafel set is te zien in onze showroom in IJsselmuiden

 

 

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Oyster
Pure
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating