Eiken kubus salontafel LEVIN | Massive wood

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 6 weken

Eiken salontafel LEVIN

Wow wat een blikvanger de eiken salontafel LEVIN. Deze vierkante kubus salontafel LEVIN is gemaakt van massief eikenhout. Deze stoere salontafel geeft jouw woonkamer karakter, warmte en uitstraling. Door zijn eenvoud past dit model binnen verschillende woonstijlen en daardoor eigenlijk in ieder interieur!

* GRATIS BEZORGING

Geleefd eiken van de eiken salontafel LEVIN

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, standaard open. Mocht je niet van open noesten houden? We kunnen de noesten ook voor je opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van de eiken salontafel LEVIN

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Specificaties van de eiken salontafel LEVIN

Breedte: Naar keuze (afgebeeld 100×100 cm)
Hoogte: Naar keuze ( afgebeeld 40 cm)
Houtsoort: Massief eiken
Levering: Gratis binnen Nederland
Behandeling: Afgebeeld op de foto is de salontafel LEVIN behandeld met de kleurolie intense black. Daaroverheen hebben we een extra beschermende matte lak laag aangebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Dark Brown
Havanna
Intense black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%
Dark Brown

Noest gevuld

Noesten gevuld
Noesten niet gevuld