Industriële eetkamerstoel velvet FANO

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 5 werkdagen (indien op voorraad)

Industriële eetkamerstoel velvet FANO

Maak je eethoek af met deze hippe trendy velours eetkamerstoelen. De industriële eetkamerstoel velvet FANO is te krijgen in drie kleuren: lotus blue, lotus grey & lotus brown. Het unieke aan deze stoel is dat deze 180 graden kan draaien en vanzelf terugdraait naar de middenpositie

Kies jou favoriete kleur, wil je graag een mix van kleuren? Dat kan! Geef ons je wensen door via: de telefoon, mail ons naar info@massivewood.nl of plaats een opmerking bij het bestellen.

Specificaties industriële eetkamerstoel velvet Fano:

Hoogte: 82 cm
Breedte: 68 cm
Diepte: 60 cm
Materiaal: Velvet lotus blue
Montage: Eenvoudig

Misschien is dit iets voor jou?

Ga niet alleen voor deze unieke stoel, maar kies ook een unieke tafel! Wij van Massive Wood maken tafels op maat en geheel naar wens! Zo creëer jij in jouw eetkamer een unieke look en zorg je voor echte eye-catchers! Wil je deze stoel niet zomaar online kopen? Kom dan gezellig langs in onze showroom in IJsselmuiden.

Kom shoppen in IJsselmuiden

Je kunt in IJsselmuiden gezellig komen proefzitten! Wij geven persoonlijk en deskundig advies, zodat jij altijd met een tevreden gevoel de showroom verlaat. De stoel in het echt komen bekijken of even voelen! Geen probleem! Wij ontvangen jou graag.