Velvet eetkamerstoel zonder armleuning ROTA

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 5 werkdagen (indien op voorraad)

Velvet eetkamerstoel zonder armleuning ROTA

De velvet eetkamerstoel zonder armleuning ROTA zit als gegoten en heeft een heerlijk zitcomfort, de stoel Rota Swivel heeft een metaal onderstel en is bekleed met een 100% polyester stof/. De stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuning. Het unieke aan deze stoel is dat deze 180 graden kan draaien en vanzelf terugdraait naar de middenpositie. De achterzijde van de stoel is bekleed met een andere stof als de voorkant. De voorkant is bekleed met een velvet stof.

Kijk hier voor eetkamerstoel ROTA met armleuning! Te zien en te proberen in onze showroom!

Deze stoel hebben wij in 3 hippe kleuren,kies jouw favoriete kleur eetkamerstoel, wil je graag een mix van kleuren? Dat kan! Laat ons je wensen weten via de mail (info@massivewood.nl), een belletje of typ het neer bij de opmerkingen tijdens het bestellen.

Specificaties velvet eetkamerstoel zonder armleuning ROTA:

Breedte: 45 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 68 cm
Zithoogte: 47 cm
Kleuren: Grijs,bruin & groen
Design: Eetkamerstoel in industrieel design
Materiaal: Velvet
Montage: Eenvoudig

Is dit wat voor jou?

Vind jij deze stoel helemaal te gek en wil jij jouw eetkamer helemaal aanpakken? Kijk dan ook nog even naar onze unieke tafels! Ik kan me ook voorstellen dat jij misschien de stoel in het echt wilt zien of even wilt voelen! Kom dan naar onze showroom in IJsselmuiden!

Kom jij naar IJsselmuiden?

In onze showroom voorzien wij jou van persoonlijk en deskundig advies. Je kunt komen proefzitten en krijgt een goed beeld van onze producten!