Boomstamtafel

Boomstamtafel, perfect voor jouw interieur?

Tegenwoordig zie je ze steeds meer, de boomstamtafels! Ze winnen aan populariteit en daarom zetten wij nog even op een rijtje waarom deze tafels zo’n trend zijn. Een boomstamtafel is altijd uniek door de natuurlijke uitstraling van de boomstamranden. Ze zijn toepasbaar in elke woonstijl. Je kunt ze perfect plaatsen in een landelijk, klassiek, modern of industrieel interieur.

Onze levertijd is niet lang, binnen 2 weken kun jij al genieten aan jouw nieuwe boomstamtafel! Kortom, laat je snel inspireren en shoppen maar!

Boomstamtafel, een industrieel topproduct

Het kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat op zichzelf al een prachtig stukje natuur is, is met zijn topkwaliteit ook nog eens geweldig te bewerken. Boomstamtafels zijn sterk, hard en lekker robuust. De robuuste uitstraling en het oersterke karakter, in combinatie met een stalen onderstel, maken hiervan samen een industrieel topproduct! Een ander groot voordeel is dat een boomstamtafel erg duurzaam is. Zo’n prachtige boomstamtafel gaat een leven lang mee. En waarschijnlijk nog langer ook. Een prachtige investering voor jouw interieur dus.

Industriële boomstamtafel

Wij vinden dan onze boomstamtafels een echte industriële uitstraling hebben. Ze passen in elk interieur, maar volgens ons het beste in een industrieel interieur.  Ze zijn verkrijgbaar in de meest gangbare afmetingen, maar we kunnen hem ook speciaal voor jou op maat maken. We hebben alles in eigen beheer en kunnen dus gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Jij vraagt & wij zagen(lijmen, schuren en lakken😊). Geweldig toch? Neem dus vooral contact met ons op als je andere wensen hebt of kom gezellig langs in onze showroom in IJsselmuiden.

Eiken boomstamtafels voor iedereen

Ga jij binnenkort op jezelf of samenwonen of is jouw huidige tafel toe aan vervanging? Denk dan eens na over een stoere eiken boomstamtafel. Je haalt hier een echt stukje puur natuur mee in huis. De blikvanger waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.

Je kunt ze in elk gewenste afmeting laten produceren. Zo komen ze in ieder interieur goed tot hun recht. Wij zien dat onze klanten, jong en oud, genieten van onze eiken boomstamtafels! Kom jij gezellig langs in onze showroom? Wil jij jouw eetkamer nog meer afmaken? Bekijk dan ook onze eetkamerstoelen en misschien wel een mooie kast voor jouw servies.