Eiken boomstamtafels

Wij zetten graag nog eens voor jou op een rijtje waarom industriële eiken boomstamtafels van eikenhout zo geliefd zijn en de trend van dit moment.

Onze industriële eiken boomstamtafels zijn altijd uniek door de natuurlijke uitstraling van de boomstamranden. Ze zijn toepasbaar in elke woonstijl, of het nu gaat om een landelijk, modern klassiek of industrieel woon interieur!
Onze levertijd op de eiken boomstamtafels is niet lang, binnen 2 weken kun jij al genieten aan jouw nieuwe eiken boomstamtafel!

Industriële boomstamtafels

Het kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat op zichzelf al een prachtig stukje natuur is, is met zijn topkwaliteit ook nog eens geweldig te bewerken. Industriële eiken boomstamtafels zijn sterk, hard en lekker robuust. De robuuste uitstraling en het oersterke karakter, in combinatie met een stalen onderstel, maken hiervan samen een industrieel topproduct!

Duurzaam: zo’n prachtige industriële eiken boomstamtafel gaat een leven lang mee. En waarschijnlijk nog langer ook. 

Industriële Boomstamtafels op maat

Onze eiken industriële Boomstamtafels worden op de website aangeboden in de meest gangbare afmetingen, maar daarnaast krijgen wij ook regelmatig de vraag of een eiken boomstamtafel op maat verkrijgbaar is? Dit is uiteraard mogelijk omdat we alles in eigen beheer hebben en dus deze mogelijkheid kunnen aanbieden. Jij vraagt & wij zagen. (lijmen, schuren en lakken😊) 

Industriële eiken boomstamtafels voor iedereen

Ga jij binnenkort op jezelf/samen wonen, of is jou huidige tafel toe aan vervanging denk dan eens na over een stoere eiken boomstamtafel. Je haalt hier een echt stukje puur natuur mee in huis de blikvanger waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.

Je kunt ze in elk gewenste afmeting te produceren, zo komen ze in ieder interieur goed tot hun recht. Wij zien dat onze klanten jong en oud genieten van onze eiken boomstamtafels! Kom jij gezellig langs in onze showroom?