Massive Wood- Eiken boomstamtafel x-poot (H-balk) VICTORIA

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Eiken boomstamtafel VICTORIA

Maak kennis met de eiken boomstamtafel VICTORIA. Deze tafel heeft een x-poot met h-balk. Dit onderstel geeft de tafel een unieke en stoere uitstraling.

Blad behandeling van de eiken boomstamtafel VICTORIA

Het blad, wat je op de foto ziet, is behandeld met een kleurloze matte lak. Je kunt uiteraard kiezen uit nog meer verschillende kleurafwerkingen. Zo vind je twaalf kleuren in ons assortiment. Daarnaast werken wij met een twee componenten olie. Dit geeft het blad een lichte bescherming en een mooie kleur. Wil je de beste bescherming? Dan kun je het beste kiezen om een transparante lak over de kleur olie te doen. Deze is namelijk mat en daardoor behoudt de tafel de gekozen kleur. Ga je toch liever voor een lichtere kleur, maar wel je de tafel wel een goede beschermlaag geven? Kies dan onze kleurloze matte lak!

Onderstel van de eiken boomstamtafel VICTORIA

Het stalen onderstel van deze tafel is gepoedercoat. Je kunt ervoor kiezen om het onderstel een mat witte of een mat zwarte coating te geven!

Geleefd eiken van de eiken boomstamtafel VICTORIA

Wij werken met geleefd eiken en vinden het dan mooi om de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, open te laten! Uiteraard kun je ook kiezen om deze noesten door ons te laten opvullen. Je moet natuurlijk helemaal zelf kiezen welke afwerking het beste bij jou past. Daarnaast kun je ook nog kiezen in welke maat jij deze tafel het liefst ontvangt, want wij leveren al onze producten in diverse maten. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van de eiken boomstamtafel VICTORIA

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: +- 76 cm hoog
Bladdikte: 4 cm (2+2)
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze boomstamtafels zijn 4-6 werkweken
Levering: Standaard los blad, set poten en montage materiaal worden bijgeleverd.
Behandeling: Eiken is behandeld met een kleurloze matte lak  (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met mat zwarte coating
Showroom: Alle eiken boomstamtafels zijn te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

Tips:
Laat het houtproduct de eerste 14 dagen na levering rustig wennen aan zijn nieuwe omgeving. Neem het de eerste 14 dagen ook nog niet af met een (licht) vochtige doek. Na deze 14 dagen kan het meubel worden afgenomen met een (licht) vochtige doek. Wil je de beste bescherming en onderhoud van jouw tafel? Neem dan ons speciale schoonmaakmiddel speciaal voor jouw tafel!

* Pas op met hitte
* Maak gebruik van onderzetters
* Zorg voor een goede luchtvochtigheid (tussen de 40 en 60%)

Heb je toch nog wat vragen of opmerkingen? Stuur ons een mail naar info@massivewood.nl.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Oyster
Pure
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating