Massive Wood Industrieel eiken boomstamtafel COMO

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Product op aanvraag

Dit product kunt u nog niet online bestellen. Neem contact op voor meer informatie.

Industrieel eiken boomstamtafel COMO

Is jouw tafel aan vervanging toe? Wat dacht je van de industrieel eiken boomstamtafel COMO. Met deze tafel benut je alle kanten optimaal, omdat deze voorzien is van een matrix onderstel. Op die manier kun je meer gasten laten aanschuiven!

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Bestel hier jouw kleurstalen!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk! Het kan! Plan een afspraak in via onze afspraak kalender op de website!

Eiken behandeling van de industrieel eiken boomstamtafel COMO

Het blad op de foto is behandeld met kleurolie White 5%. Daaroverheen hebben we, voor de beste bescherming, een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je ervoor kiezen een transparante lak over de kleur olie te doen. Deze is mat en hiermee behoud je tafel de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken tafel, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je tafel toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Onderstel van de eiken boomstamtafel COMO

Onze stalen onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt de keuze uit mat zwart en mat witte coating.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Je kunt ook kiezen om de noesten door ons te laten vullen, want je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt de keuze uit mat zwart of mat witte coating.

Specificaties

Lengte: Er zijn diverse afmetingen mogelijk.
Hoogte: +- 76 cm hoog.
Bladdikte: 4 cm (2+2 cm).
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
Houtsoort: Eiken.
Levertijd: De levertijd voor onze boomstamtafels zijn twee werkweken.
Levering: Standaard los blad, set poten en montage materiaal worden bijgeleverd.
Behandeling: Het eiken is behandeld met kleurolie white 5% met daaroverheen een transparante matte lak voor extra tafel bescherming. (Je hebt keuze uit meerdere kleurbehandelingen). Het staal is afgewerkt met mat zwarte coating.
Showroom: Deze eiken boomstamtafel is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

Tips: 

Laat het houtproduct de eerste 14 dagen na levering rustig wennen aan zijn nieuwe omgeving. Het houtproduct zou het waarderen als je hem de eerste 14 dagen nog niet afneemt met een (licht)vochtige doek. Na deze 14 dagen kan het meubel gewoon worden afgenomen met een lichtvochtige doek. Voor de beste bescherming/onderhoud verkopen wij speciale schoonmaakmiddel.

* Pas op met hitte!
* Gebruik van onderzetters is aan te raden.
* Zorg voor een goede luchtvochtigheid tussen de 40 en 60 %.
Vragen/opmerkingen? Stuur ons een mail naar info@massivewood.nl.