Massive Wood Industrieel eiken boomstamtafel COMO

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
Product op aanvraag

Dit product kunt u nog niet online bestellen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Industrieel eiken boomstamtafel COMO

Is jouw tafel aan vervanging toe? Wat dacht je van onze eiken boomstamtafel COMO. Met deze tafel benut je alle kanten optimaal omdat deze voorzien is van een matrix onderstel, op die manier kun je meer gasten laten aanschuiven!

Industrieel eiken behandeling van de boomstamtafel COMO:

Het blad op de foto is behandeld met een olie: White 5%, daarover heen hebben we voor de beste bescherming een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken tafel, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je tafel toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor een kleurloze matte lak.

Onderstel industrieel eiken boomstamtafel COMO:

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: Mat zwart of witte coating.

Geleefd eiken industrieel eiken boomstamtafel COMO:

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, je hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl of gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van industrieel  eiken boomstamtafel COMO:

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: +- 76 cm hoog
Bladdikte: 4 cm (2=2 cm)
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Eiken
Levertijd: De levertijd voor onze boomstamtafels zijn 2 werkweken
Levering: Standaard los blad, set poten en montage materiaal worden bijgeleverd
Behandeling: Eiken is behandeld met een olie white 5% ( je hebt keus uit meerdere kleurbehandelingen) het staal is afgewerkt met mat zwarte coating
Showroom: Deze eiken boomstamtafel is te zien in onze showroom in IJsselmuiden