Massive Wood- Industrieel eiken boomstamtafel A-poot onderstel (schuin) HOBART

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industrieel eiken boomstamtafel HOBART

Ben jij op zoek naar een unieke tafel? Ga dan voor ons industrieel eiken boomstamtafel HOBART. De schuine A-poot geeft de tafel een unieke uitstraling! Wij hebben expres het onderstel niet recht onder het blad geplaatst, maar iets schuin naar binnen. Dit geeft de tafel een speels effect en je hebt net even wat anders dan bij een standaard A-poot onderstel.

Eiken behandeling van de industrieel eiken boomstamtafel HOBART

De tafel op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak. Je kunt uiteraard nog kiezen uit andere kleurafwerkingen, want wij hebben nog twaalf andere kleuren in ons assortiment. Als wij onze tafels behandelen, werken wij met een twee componenten olie. Deze olie geeft een lichte bescherming, maar ook een mooie kleur. Als je voor de beste bescherming wilt gaan, kun je het beste kiezen om een transparante lak over de kleur olie te doen.

Onderstel van de industrieel eiken boomstamtafel HOBART

Al onze stalen onderstellen worden gepoedercoat met een mat zwarte of mat witte coating. De kleur kun je helemaal zelf kiezen, zodat je altijd een tafel hebt die helemaal naar wens is!

Geleefd eiken van de industrieel eiken boomstamtafel HOBART

Ons industrieel eiken boomstamtafel HOBART heeft een tafelblad van geleefd eiken. Geleefd eiken heeft prachtige noestjes en scheuren, die het blad karakter geven. Wij laten deze noestjes en scheuren dan ook bewust open. Wil je dit liever laten opvullen? Geen probleem, want je bepaalt zelf welke afwerking bij jou past. Kies jij liever een andere afmeting, dan is dat ook geen probleem, want onze producten zijn in diverse maten leverbaar. Staat de gewenste afmeting er dus niet tussen? Stuur een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van de industrieel eiken boomstamtafel HOBART

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: +- 76 cm hoog
Bladdikte: 4 cm (2+2 cm)
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort:  Eiken
Levertijd: De levertijd voor onze boomstamtafels zijn 4-6 werkweken
Levering: Standaard los blad, set poten en montage materiaal worden bijgeleverd
Behandeling: Eiken is behandeld met een kleurloze matte lak (keus uit meerdere kleurbehandelingen) staal is afgewerkt met mat zwarte coating
Showroom: deze eiken boomstamtafel is te zien in onze showroom in IJsselmuiden

Tips:
De tafel moet de eerste twee weken rustig wennen aan zijn nieuwe omgeving. Wij raden daarom ook aan om de tafel de eerste twee weken niet af te nemen met een (licht) vochtige doek. Na deze twee weken is dit geen probleem meer. Wil jij de beste bescherming voor jouw tafel? Dan kun je ook nog kiezen voor ons speciale schoonmaakmiddel.

* Pas op met hitte
* Gebruik van onderzetters is aan te raden
* Zorg voor een goede luchtvochtigheid (tussen de 40 en 60%)

Vragen/opmerkingen? Stuur ons een mail naar info@massivewood.nl

Afwerking Blad

Pure
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Oyster
Black

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating