Massive Wood Industriële eiken boomstamtafel BROOME

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 2-3 werkweken

Industriële eiken boomstamtafel BROOME

Industriële eiken boomstamtafel BROOME! Met deze tafel haal jij zeker een mooie eyecatcher in huis!  Deze eettafel heeft een stoere vlinderpoot welke mat zwart is gecoat. Onze tafel BROOME heeft een tafelblad van 6 cm dikte.
De waankanten van de boomstam zijn duidelijk zichtbaar dit geeft een mooie natuurlijke uitstraling dit blad in combinatie met een stalen onderstel maakt het plaatje compleet.

Je hebt keus uit verschillende soorten onderstellen. Voor welk onderstel ga jij?

Wil jij deze tafel graag in een andere afmeting of ander onderstel? Laat het ons weten! Er is veel mogelijk. Neem contact met ons op via de mail info@massivewood.nl of via onze maatwerkpagina hier op de website natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze sfeervolle showroom in IJsselmuiden.

Eiken behandeling van de industriële eiken boomstamtafel BROOME

Het blad op de foto is behandeld met een olie: Havanna, daarover heen hebben we voor de beste bescherming een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken tafel, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je tafel toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Onderstel van industriële eiken boomstamtafel BROOME

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren en vormen: Mat zwart of witte coating.

Geleefd eiken van de industriële eiken boomstamtafel BROOME

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar je hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail naar info@massivewood.nl / gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van de industriële eiken boomstamtafel BROOME

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: +- 77 cm hoog
Bladdikte: 6 cm (3+3 cm)
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze boomstamtafels zijn 2 werkweken
Levering: Standaard los blad set poten en montage materiaal worden bijgeleverd.
Behandeling: Het eikenhout is behandeld met een olie: Havanna en als extra optie is gekozen voor de beste bescherming: een transparante matte lak over de kleurolie. Het onderstel is gepoedercoat mat zwart.
Showroom: Alle eiken boomstamtafels zijn te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

 

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
PURE
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating