Eiken eettafel WINDSOR | Massive Wood

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Eiken eettafel eiken WINDSOR

Op zoek naar een UNIEKE eiken tafelblad met moderne look in combinatie met een uniek onderstel?  Dan is deze eettafel, handgemaakt bij Massive Wood, echt iets voor jou! Een prachtige tafel met unieke uitstraling. Het mooie half Ovale blad met verjongde rand en half ovale poten is uniek en volledig handgemaakt van eikenhout.

Blad behandeling van de Eiken tafel Windsor 

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren olie. Kies je voor een van deze 12 mooie olie kleuren waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een topproduct en een  prachtig stukje natuur in huis

(Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Ook kun de tafel gespoten worden in een kleur naar keuze, de tafel op de afbeelding is gespoten in Notenkleur (nr 5) Liever een andere (ral) kleur? neem dan contact met ons op

Onderstel van de Eiken tafel Windsor 

Het onderstel van de tafel  WINDSOR is van 3 of 4 cm dik massief eiken met een afgeschuinde rand en half ovale vorm, geschuurd tot in perfectie en mooi mee gespoten in de  kleur van het blad.

Geleefd eiken

Zowel het blad als het onderstel is gemaakt van geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open, maar je hebt uiteraard de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past.

Specificaties

Afmeting:  meerdere afmetingen mogelijk.
Hoogte: +- 76 cm.
Bladdikte: 3 of 4 cm.
Houtsoort: Massief eiken.
Levering: Gratis levering
Behandeling: Deze afgebeelde tafel is gespoten met lak in kleurnummer 5

 

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intense black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%
Dark Brown

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten zwart gevuld
Noesten blank gevuld