Massive Wood Eiken tafel X poot onderstel MONTREAL

Altijd een uniek eigen gemaakt meubel
Al onze meubels zijn naar wens aan te passen!
Showroom in IJsselmuiden
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 2 weken

Eiken tafel MONTREAL

Tafel ‘Montreal’ is een stoere eiken eettafel met strakke rechte zijkanten gecombineerd met de populaire x poot onderstellen, dit onderstel is mat wit gepoedercoat. Wij hebben deze onderstellen op voorraad en zo kunnen we deze tafel zeer snel leveren.

Blad behandeling eiken tafel MONTREAL:

Het blad op de foto is behandeld met een olie: White, daarover heen hebben we voor de beste bescherming een transparante matte lak gedaan. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken tafel, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je tafel toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Onderstel eiken tafel MONTREAl:

Onze onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: Mat zwart, wit of blanke coating. Wanneer je voor een blanke coating kiest is de kleur bepalend door hoe het staal ervan zich zelf uit ziet hier hebben wij geen invloed op.

Geleefd eiken van de industriële eiken tafel MONTREAL :

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar je  hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties eiken tafel MONTREAL:

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: 76 cm hoog
Bladdikte: 4 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze rechte eiken tafels is 2 werkweken
Levering: Standaard los blad,set poten en montage materiaal worden bijgeleverd.
Behandeling: Eiken is behandeld met de kleur white met daarover heen een kleurloze matte lak voor de beste bescherming. Onderstel is met wit gecoat.
Showroom: Deze eiken tafel is te zien in onze showroom

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating