Eiken boomstamtafel vlinderpoot BROOME | Massive Wood

Handgemaakte meubels uit eigen werkplaats!
Gratis levering aan huis!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8weken

Eiken boomstamtafel vlinderpoot BROOME

Eiken boomstamtafel BROOME! Met deze tafel haal jij zeker een mooie eye-catcher in huis! Deze eettafel heeft een stoere vlinderpoot welke mat zwart is gecoat. Onze boomstamtafel BROOME heeft een tafelblad van 6 cm dikte.

Een boomstamtafel is een uitstekende keuze als je graag een natuurlijke look in huis wil halen en elke dag wil eten aan een robuuste eettafel. Onze eiken boomstamtafels hebben een mooie, natuurlijk uitstraling en de nerven en noesten vertellen een verhaal. Geen enkele boomstamtafel is het zelfde je haalt met een boomstamtafel  echt iets unieks in huis!

 

Blad behandeling van de eiken boomstamtafel BROOME

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud  aan te raden een extra laklaag aan te brengen voor de beste bescherming. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Onderstel eiken boomstamtafel BROOME

Onze stalen frames/onderstellen worden gepoedercoat voor de beste bescherming. Standaard zijn deze zwart. Wil je toch een andere (Ral-)kleur stuur ons dan een email naar: info@massivewood.nl.

Geleefd eiken van eiken boomstamtafel BROOME

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Je hebt ook de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar.

Specificaties eiken boomstamtafel BROOME

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: +- 77 cm hoog
Bladdikte: 6 cm (3+3 cm)
Houtsoort: Massief eiken
Behandeling: Keuze uit 12 mooie kleuren.
Showroom: Alle eiken boomstamtafels zijn te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Bestel hier jouw kleurstalen.
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk! Je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden!

Afwerking Blad

Dark Brown
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intense black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noesten blank gevuld
Noesten niet gevuld
Noesten zwart gevuld

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating