Ronde eiken tafel matrix onderstel LONDEN

Altijd een uniek eigen gemaakt meubel
Al onze meubels zijn naar wens aan te passen!
Showroom in IJsselmuiden
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 2 werkweken

Ronde eiken tafel LONDEN

Gezellig tafelen doe je uiteraard ook aan onze ronde eiken tafel LONDEN’. We merken dat de ronde tafels flink toenemen binnen de woonkamers en keukens  een echt duidelijke reden hiervan is er niet maar veel mensen ervaren een rode eettafel als knusser en gezelliger als een rechthoekige of vierkante vorm.

Blad behandeling van de ronde eiken tafel LONDEN:

Het blad op de foto  is behandeld met skylt en intens black, maar uiteraard heb je de keus uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een 2 componenten olie, we hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur, voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen, deze is mat en zeker niet glimmend je behoud de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken tafel het liefst zo naturel mogelijk maar wil je je  tafel toch graag  een goede beschermlaag geven? Kies dan voor skylt. Dit is een matte transparante lak die 99% kleurloos is.

Onderstel ronde eiken tafel LONDEN:

Onze stalen onderstellen worden gepoedercoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: Mat zwart of witte coating. De poot word opmaat gemaakt bij de gewenste afmeting tafelblad.

Geleefd eiken:

Wij werken met geleefd eiken, bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar u hebt de keus om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties eiken tafel LONDEN:

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: 76 cm hoog
Bladdikte: 4 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze ronde eiken tafels is 2 werkweken
Levering: Standaard los blad,set poten en montage materiaal worden bijgeleverd.
Behandeling:  Afgebeeld Skylt 99% kleurloos en  intens black, keus uit meerdere behandelingen, staal is afgewerkt met mat zwarte coating
Showroom: Deze eiken ronde tafel is te zien in onze showroom in IJsselmuiden

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Zwarte coating
Witte coating