Verjongde Ronde tafel met 3-poot strip

Altijd een uniek eigen gemaakt meubel
Al onze meubels zijn naar wens aan te passen!
Showroom in IJsselmuiden
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Eiken tafel Rond met verjongde rand

Wil jij een unieke tafel? Dan is deze verjongde eiken tafel echt wat voor jou! Deze set is een eye-catcher voor je interieur! Stoer, stijlvol & industrieel.
Je hebt keuze uit verschillende modellen en kleuren onderstellen. Bekijk bij de foto’s welk onderstel het beste in jouw interieur past! Het blad heeft een mooie verjongde rand wat deze tafel een verfijnde uitstraling geeft. Ook heeft deze tafel niet een gewoon 3D onderstel maar een uniek massive wood 3-poot strip onderstel!

Als je bij ons een set koopt betaal je geen bezorgkosten en monteren wij de set voor jou! Je hebt er dus geen omkijken meer naar! Hoe heerlijk is het dat je vervolgens dan zo kunt aanschuiven!

Deze set bestaat uit:

1x eiken tafel verjongd rond 120 cm (verschillende afmetingen mogelijk)
4x stoel avilla (keuze uit de kleur: cognac en donkerbruin)
meerdere stoelen ook mogelijk.

Industriële eiken tafel  blad behandeling:

Het blad op de foto is behandeld met Skylt een matte, transparante lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken tafel, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je tafel toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor alleen Skylt. Dit is een matte transparante lak die 99% kleurloos is. Zo behoud je de meest natuurlijke kleur en is je tafel toch goed beschermd.

Geleefd eiken van de industriële eiken tafel:

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar u heeft de keuze om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van afgebeelde tafel:

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: 76 cm hoog
Bladdikte: 4 cm
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken tafel sets zijn is 5-6 werkweken
Levering: Deze set word gratis bezorgd en gemonteerd
Behandeling:  Het eiken is behandeld Skylt een transparante matte lak 99% kleurloos  (keus uit meerdere behandelingen) staal is afgewerkt met mat zwarte coating
Showroom: Deze eiken tafel en stoelen zijn te zien in onze showroom in IJsselmuiden.