Massive Wood Verjongde ronde tafel met 3-poot strip

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Verjongde ronde tafel met 3-poot strip

Wil jij een unieke tafel? Dan is de verjongde ronde tafel met 3-poot strip echt wat voor jou! Deze set is een eye-catcher voor je interieur! Stoer, stijlvol & industrieel. Het blad heeft een mooie verjongde rand wat deze tafel een verfijnde uitstraling geeft. Ook heeft deze tafel niet een gewoon 3D onderstel maar een uniek massive wood 3-poot strip onderstel!

Blad behandeling van verjongde ronde tafel 3-poot strip:

Het blad op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken tafel, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je tafel toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: een kleurloze matte lak.

Geleefd eiken van de verjongde ronde tafel met 3-poot strip:

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes die het blad karakter geven bewust open, maar u heeft de keuze om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van de verjongde ronde tafel met 3-poot strip:

Doorsnee: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: 76 cm hoog
Bladdikte: 4 cm
Houtsoort: Massief eiken
Levertijd: De levertijd voor onze eiken tafel sets zijn is 5-6 werkweken
Levering: Het blad en onderstel worden los van elkaar geleverd ( inclusief montage materiaal)
Behandeling:  Het eiken is behandeld  een kleurloze matte lak 99% kleurloos  (keus uit meerdere behandelingen) staal is afgewerkt met mat zwarte coating
Showroom: Deze eiken tafel en stoelen zijn te zien in onze showroom in IJsselmuiden.