Steigerhouten tafels

Voor stoere industriële steigerhouten tafels slaag je bij MASSIVE WOOD altijd. Jouw steigerhouten tafel word hier met veel zorg gemaakt door onze opgeleide vakjongens. Kwaliteit en klanttevredenheid staan daarbij bij ons op de eerste plaats!

Industriële steigerhouten tafels

Industriële steigerhouten tafels, dit is waar het bij ons allemaal mee begon een aantal jaar geleden. Deze tafels zijn ontzettend geliefd en populair. Wekelijks mogen wij klanten blij maken met een stoere industriële steigerhouten tafel. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken binnen het interieur!

De steigerhouten planken krijgen bij ons een tweede leven. Voorheen lagen zij op de bouw en kregen ze heel wat over hun heen, cement, zwaar materiaal hardwerkende bouwvakkers etc. Dit alles zorgt voor een mooie kleur & uitstraling. Voordat wij er industriële tafels van gaan maken, worden de planken goed geschuurd, zodat er geen splinters en cement meer aan zitten. Daarna worden ze behandeld met een kleurloze beschermlaag. Je kunt er ook voor kiezen dit in kleur te laten behandelen. 

Industriële steigerhouten tafels op maat

Onze tafels worden op de website aangeboden in de meest gangbare afmetingen. Daarnaast kunnen wij jouw droomtafel ook geheel op maat en naar wens maken. Dit is mogelijk, omdat wij alles in eigen beheer hebben. Jij vraagt & wij zagen. (lijmen, schuren en lakken😊) Kom jij gezellig langs in de showroom?

Industriële steigerhouten tafels voor iedereen

Ga jij binnenkort op jezelf/samen wonen of is jou huidige tafel toe aan vervanging? Denk dan eens na over een stoere industriële steigerhouten tafel. Je haalt hier een echt stukje puur natuur mee in huis. De blikvanger waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.

Onze tafels zijn in elk gewenste afmeting te produceren. Zo komen ze in ieder interieur goed tot hun recht. Wij zien dat onze klanten jong en oud genieten van onze tafels! 

De voordelen van industriële steigerhouten tafels

Een van de grootste voordelen zijn dat ze super betaalbaar zijn en jaren lang mee kunnen gaan omdat deze robuuste tafels zeker tegen een stootje kunnen daarnaast zijn deze industriële steigerhouten tafels ook nog eens erg gebruiksvriendelijk.