Massive Wood Suar boomstamtafel

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Product op aanvraag

Dit product kunt u nog niet online bestellen. Neem contact op voor meer informatie.

Suar boomstamtafel

Deze boomstamtafel is gemaakt van Suar-hout.  Een Indonesische tropisch houtsoort. Bijzonder aan de Suar boomstamtafel is dat deze word gemaakt uit 1 stuk! Daardoor zijn ze stuk voor stuk uniek. U heeft de keuze tussen twee kleuren; ultra matte lak of brown. Beide kleuren zorgen voor een zeer goede bescherming tegen kringen en vlekken. De ultra matte lak zorgt voor de natuurlijke kleur van het Suar. De brown geeft het blad een wat donkerdere intense kleur, de prachtige vlammen in het blad komen dan ook meer naar voren. Standaard worden de scheurtjes en noesten niet opgevuld zodat het blad zo natuurlijk mogelijk blijft. Desgewenst is dit wel mogelijk.

Behandeling

U heeft de keuze tussen twee kleuren; ultra matte lak of Pure Beide kleuren zorgen voor een zeer goede bescherming tegen kringen en vlekken. De ultra matte lak zorgt voor de natuurlijke kleur van het Suar. De pure geeft het blad een wat intense kleur waardoor de prachtige vlammen in het blad beter naar voren komen.

Onderstel

Het onderstel is naar eigen keuze, onze onderstellen worden standaard gepoedercoat.  Je hebt keus uit verschillende kleuren en vormen! Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail naar info@massivewood.nl / gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties Suar boomstamtafel

Lengte: Diverse afmetingen mogelijk
Hoogte: +- 78 cm hoog
Bladdikte: +- 8 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk informeer naar de mogelijkheden
Houtsoort: Suar
Levertijd: Levertijd op aanvraag
Behandeling: Ultra mat gelakt of Pure geolied
Showroom: Deze tafel is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.