Tv meubel VIDAR | Massive Wood

Handgemaakte meubels uit eigen werkplaats!
Gratis levering aan huis!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 6-8 weken

Eiken tv-meubel VIDAR

Eiken tv-meubel Vidar is een prachtig meubel gemaakt van massief eikenhout. Het meubel heeft mooie greeploze klepdeurtjes met schuine rand.  Wij maken dit model in verschillende afmetingen, ook een afmeting die niet in de optie’s staat is bespreekbaar. Je kiest ook zelf welke kleurafwerkingen je wilt of een combinatie van 2 kleuren behoort ook tot de mogelijkheden. Wij maken hem in ieder geval helemaal zoals jij wilt!

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten ook voor je opvullen.  Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv meubel Vidar

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen, deze beschermt extra tegen vet en hitte. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Ophangsysteem eiken tv meubel VIDAR

Dit meubel is voorzien van een mooi degelijk ophangsysteem. De kasten zijn door ons voorzien van verstelbare haken. Wij leveren er een strip bij welke aan de muur bevestigd dient te worden. Je kiest en bepaalt zelf de gewenste hoogte. Je hangt de kast aan de strip en klaar!

Specificaties

Hoogte: Meerdere afmetingen mogelijk
Diepte afgebeeld:  Meerdere afmetingen mogelijk
Legplank: Wanneer je kiest voor legplanken kunnen deze net iets hoger dan het midden geplaatst worden. Wanneer je 1,2 of meerdere legplanken bestelt, kun je deze zelf handig in het gewenste kastje plaatsen.
Houtsoort: Massief eiken
Klepdeuren:  Greeploos
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in elk tussenschot.
Levering: Gemonteerd geleverd + Gratis geleverd binnen Nederland.
Montage/ ophangsysteem: Inclusief ophangsysteem: Dit meubel is eenvoudig zelf te monteren aan de wand door het eenvoudige verstelbare systeem welke meegeleverd wordt.
Behandeling: De Vidar op de afbeelding  is als volgt behandeld. Het meubel is behandeld met een matte lak en een zwarte strip achter de grepen

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Dark Brown
Havanna
Intense black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noesten blank gevuld
Noesten niet gevuld
Noesten zwart gevuld