Eiken tv meubel DEAN | Massive Wood

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 16 weken

Eiken tv-meubel DEAN

Eiken tv-meubel DEAN! Dit model is gemaakt van massief eikenhout en is een mooie blikvanger in jouw interieur! Het meubel heeft een mooie dikke bovenplank van 4cm dik! Wij maken dit model in veel verschillende afmetingen! Je kiest zelf welke kleurafwerking je wilt ga je voor 1 kleur of ga je voor meerdere kleuren?! Wij maken hem zoals jij het wilt.

Geleefd eiken van tv meubel DEAN

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv meubel DEAN

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Ophangsysteem eiken tv meubel DEAN

Dit meubel is voorzien van een mooi degelijk ophangsysteem. De kasten zijn door ons voorzien van verstelbare haken. Wij leveren er een strip bij welke aan de muur bevestigd dient te worden. Je kiest en bepaald zelf  de gewenste hoogte. Je hangt de kast aan de strip en klaar!

Specificaties van eiken tv meubel DEAN

Hoogte: Meerdere afmetingen mogelijk
Diepte afgebeeld:  Meerdere afmetingen mogelijk
Legplank: Wanneer je kiest voor legplanken kunnen deze net iets hoger dan het midden geplaatst worden. Wanneer je 1,2 of meerdere legplanken bestelt, kun je deze zelf handig in het gewenste kastje plaatsen.
Houtsoort: Massief eiken
Bovenplank: 4 cm dik
Klepdeuren:  Push to open systeem
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in elk tussenschot.
Levering: Gratis bezorging
Levertijd: De productietijd voor dit handgemaakte product is 16 weken
Montage/ ophangsysteem: Inclusief ophangsysteem: Dit meubel is eenvoudig zelf te monteren aan de wand door het eenvoudige verstelbare systeem welke meegeleverd word.
Behandeling: De DEAN op de foto is behandeld met: Bovenblad: Matte lak/ zijkanten + tussenschotten: Intense black/ deuren: Matte lak

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.
  • Prijs is incl. behandeling naar keuze!

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld