Eiken tv-meubel zwevend met eikenblad

Uniek assortiment
Hollands product
Vele mogelijkheden!
Product op aanvraag

Dit product kunt u nog niet online bestellen. Neem contact op voor meer informatie.

Eiken tv-meubel zwevend met eikenblad AIDEN

Eiken Tv-meubel AIDEN!  Dit model is gemaakt van massief eikenhout en is een mooie blikvanger in jouw interieur. Wij maken  dit mooie model in veel verschillende afmetingen en ook heb je keus uit vele kleurmogelijkheden! Dit tv-meubel heeft naast push to open lades ook een leuk open vak in een andere kleur dit geeft dit tv-meubel een leuk-speels- verrassend effect!

Eiken behandeling van industrieel tv-meubel AIDEN

Dit moderne eikenhouten tv-meubel is op de foto behandeld met de kleur intens black. Voor het open vak is gekozen voor kleurloze matte lak.  Maar  uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. We hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een  bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak  over de olie. Deze is mat en zeker niet glimmend en je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je toch je meubel een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de optie: kleurloze matte lak.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open, maar je hebt de keuze om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties

Hoogte: 38 cm
Breedte: Meerdere afmetingen mogelijk, afgebeeld: bovenblad 450 cm opgedeeld 2 x 225 cm | vakkenkastje onder 260 cm lang
Diepte: 35 diep
Maatwerk: Maatwerk mogelijk, informeer  gerust naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina.
Behandeling: Het eikenhout op het afgebeelde Tv-meubel is behandeld met intens black en het bovenblad met een  kleurloze matte lak.
Levering: Vanaf 999 euro gratis of af te halen
Levertijd: Onze Tv-meubelen hebben een levertijd van 4-6 werkweken
Showroom: Dit meubel is te zien in onze showroom.
Klepdeuren: Push-to-open systeem

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Intens black
Kleurloze matte lak
Oyster
PURE
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noest gevuld