Massive Wood Industrieel tv-meubel hout en staal FLORENCE

Altijd een uniek eigen gemaakt meubel
Al onze meubels zijn naar wens aan te passen!
Showroom in IJsselmuiden
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industrieel Tv-meubel hout en staal FLORENCE

Ben jij opzoek naar een stoer industrieel tv meubel van eikenhout en staal? Dan is ons model FLORENCE misschien wel waar je naar opzoek bent!  Dit model hebben wij zelf ontworpen samen de klant. Wat dit tv-meubel uniek maakt is dat we hem helemaal kunnen indelen zoals jij dat graag zou willen. Standaard heeft ‘Florence’ 3 deuren en 2 lades. Wil jij deze indeling liever anders zien? Geen lades, of de lades op een andere plek? Geen  probleem!  Geef jouw wensen aan ons door via de mail info@massivewood.nl bellen mag natuurlijk ook naar tel: 038-200 0532 of stuur ons een mailtje via het contact formulier hier op onze website.

Eiken behandeling van  industrieel tv-meubel hout en staal FLORENCE

Het eiken op de foto is behandeld met een olie Charcoal. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. Ons assortiment bevat 12 verschillende kleur oliën. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak. Deze kun je over de olie doen en is mat en zeker niet glimmend. Je behoudt de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je het eiken toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor een kleurloze matte lak die 99% kleurloos is.

Het staalwerk van industrieel tv-meubel hout en staal FLORENCE

Onze onderstellen en ons staal worden gecoat. Je hebt keus uit verschillende kleuren: mat zwart of witte coating,

Geleefd eiken van industrieel tv-meubel hout en staal FLORENCE

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open, maar je hebt de keuze om de noesten door ons te laten opvullen. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massivewood.nl, gebruik het contact formulier op de website of bezoek onze showroom in IJsselmuiden.

Specificaties van industrieel tv-meubel hout en staal FLORENCE

Hoogte: 55 cm
Ruimte vanaf vloer tot aan onderkant meubel: 10 cm
Breedte: 200  cm
Diepte: 40 cm
Standaard indeling: 2 stalen deurtjes 1 houten deurtje en 2 lades. Maar wil jij bijv. liever geen lades maar graag een extra deurtje? Dat is mogelijk. Wij kunnen het model naar jouw wensen aanpassen. Neem daarvoor even contact met ons op we denken graag met je mee.
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk, informeer ons gerust naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina.
Behandeling: Het staal op het afgebeelde meubel is zwart gecoat. Andere kleuren mogelijk op aanvraag. Het eikenhout op het afgebeelde meubel is behandeld met een olie kleur charcoal. Meerder afwerkingskleuren mogelijk!
Levering: Gemonteerd geleverd!
Levertijd: De levertijd voor onze  tv-meubels is 4-6 werkweken.
Showroom: Dit meubel is te zien in onze showroom.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noest gevuld

Afwerking staal

Witte coating
Zwarte coating