Industrieel tv-meubel hout en staal MARCONI

Altijd een uniek eigen gemaakt meubel
Al onze meubels zijn naar wens aan te passen!
Showroom in IJsselmuiden
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industrieel Tv-meubel hout en staal MARCONI

Onze eigen unieke lijn ‘MARCONI’ ! Eigen ontwerp, goede kwaliteit voor een scherpe prijs! De kenmerken van deze serie! Tv-meubel MARCONI heeft een stoere industriële uitstraling en is een echte eyecatcher is je interieur! De industriële eiken stalen tv-meubel MARCONI biedt voldoende opbergruimte. Bij deze kast hebben we ook een bijpassende kast en dressoirkast!  Bekijk ze via de link!

*De prijs is inclusief behandeling naar keus!
*Wil jij dit tv-meubel in een andere afmeting? Dat kan! Neem contact met ons op via de mail info@massivewood.nl of via onze maatwerk pagina 

Eiken behandeling van  industrieel tv-meubel hout en staal MARCONI

Het eiken op de foto is behandeld met een kleurloze matte lak welke niet glimmend is. Uiteraard heb je de keus uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Wij werken met een 2 componenten olie, we hebben in ons assortiment 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur, voor de beste bescherming kun je kiezen voor een transparante lak om deze over de olie te doen, deze is mat en zeker niet glimmend je behoud de gekozen kleur. Houd jij van een lichte eiken kleur het liefst zo naturel mogelijk maar wil je het eiken toch graag  een goede beschermlaag geven? Kies dan voor een kleurloze matte lak. Dit is een matte transparante lak die 99% kleurloos is en niet glimmend.

Het staalwerk van industrieel tv-meubel hout en staal MARCONI

Onze onderstellen en ons staal worden gecoat. Standaard heeft het staalwerk van de MARCONI mat zwarte coating. Anders is eventueel mogelijk!

Geleefd eiken van industrieel tv-meubel hout en staal MARCONI

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open.

Specificaties van industrieel tv-meubel hout en staal MARCONI

Hoogte: 50 cm
Ruimte vanaf vloer tot aan onderkant meubel: 10 cm
Breedte: 200 cm
Diepte: 40 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk, informeer ons gerust naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina.
Behandeling: Het staal op het afgebeelde meubel is zwart gecoat. Andere kleuren mogelijk op aanvraag. Het eikenhout op het afgebeelde meubel is behandeld met een kleurloze matte lak natuurlijk zijn andere afwerkingskleuren ook mogelijk!
Levering: Gemonteerd geleverd!
Levertijd: De levertijd voor onze  tv- meubels is 4-6 werkweken.
Showroom: Tv-meubel MARCONI is te zien in onze showroom.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Afwerking staal

Zwarte coating