Massive Wood Industrieel tv-meubel eikenhout en staal MARCONI

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-12 weken

Industrieel tv-meubel MARCONI

Onze eigen unieke lijn ‘MARCONI’ ! Eigen ontwerp, goede kwaliteit voor een scherpe prijs! De kenmerken van deze serie! Industrieel tv-meubel MARCONI heeft een stoere industriële uitstraling en is een echte eyecatcher is je interieur! De industrieel tv-meubel MARCONI biedt voldoende opbergruimte. Bij deze kast hebben we ook een bijpassende kast en dressoirkast!  Bekijk ze via de link!

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk! Het kan! Van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!

Eiken behandeling van de industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Het meubel op de foto is behandeld met transparante matte lak zo behoud je de natuurlijke kleur van het mooie eikenhout.  Maar uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten kleurafwerkingen. Naast onze transparante matte lak heb je keuze uit 12 soorten kleurolie. Olie geeft een  lichte bescherming en een mooie kleur.  Mocht je de beste bescherming willen kies dan voor de beschermende matte (kleurloos) lak over de kleurolie.

Het staalwerk van de industrieel eiken tv meubel MARCONI

Onze onderstellen en ons staal worden gecoat. Standaard heeft het staalwerk van de MARCONI mat zwarte coating. Anders is eventueel mogelijk!

Geleefd eiken van de industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Mocht je de noesten toch liever gevuld hebben dan kun je hier uiteraard ook voor kiezen.

Specificaties industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Hoogte: 50 cm
Ruimte vanaf vloer tot aan onderkant meubel: 10 cm
Breedte: 200 cm
Diepte: 40 cm
Behandeling: Het staal op het afgebeelde meubel is zwart gecoat. Andere kleuren mogelijk op aanvraag. Het eikenhout op het afgebeelde meubel is behandeld met een kleurloze matte lak natuurlijk zijn andere afwerkingskleuren ook mogelijk!
Levering: Bezorging mogelijk
Levertijd: De levertijd van onze  tv- meubels is 8-12 weken .
Showroom: Tv-meubel MARCONI is te zien in onze showroom.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Oyster
Pure
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Afwerking staal

Zwarte coating