Massive Wood Industrieel tv-meubel Eikenhout en staal MARCONI

Uniek assortiment
Gratis verzenden vanaf € 999,-
Veel mogelijkheden voor elk product
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4-6 werkweken

Industrieel tv-meubel MARCONI

*Dit product word gratis bezorgd!

Onze eigen unieke lijn ‘MARCONI’ ! Eigen ontwerp, goede kwaliteit voor een scherpe prijs! De kenmerken van deze serie! Industrieel tv-meubel MARCONI heeft een stoere industriële uitstraling en is een echte eyecatcher is je interieur! De industrieel tv-meubel MARCONI biedt voldoende opbergruimte. Bij deze kast hebben we ook een bijpassende kast en dressoirkast!  Bekijk ze via de link!

*De prijs is inclusief behandeling naar keus!
*Wil jij dit tv-meubel in een andere afmeting? Dat kan! Neem contact met ons op via de mail info@massivewood.nl of via onze maatwerk pagina 

Eiken behandeling van de industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Het eikenhout van dit tv-meubel  is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een lichte bescherming en een mooie kleur. Voor de beste bescherming kun je ervoor kiezen een transparante lak over de kleur olie te doen. Deze is mat en hiermee behoud je tafel de gekozen kleur. Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je kast toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Het staalwerk van de industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Onze onderstellen en ons staal worden gecoat. Standaard heeft het staalwerk van de MARCONI mat zwarte coating. Anders is eventueel mogelijk!

Geleefd eiken van de industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Mocht je de noesten toch liever gevuld hebben dan kun je hier uiteraard ook voor kiezen.

Specificaties industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Hoogte: 50 cm
Ruimte vanaf vloer tot aan onderkant meubel: 10 cm
Breedte: 200 cm
Diepte: 40 cm
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk, informeer ons gerust naar de mogelijkheden of maak gebruik van onze maatwerk pagina.
Behandeling: Het staal op het afgebeelde meubel is zwart gecoat. Andere kleuren mogelijk op aanvraag. Het eikenhout op het afgebeelde meubel is behandeld met een kleurloze matte lak natuurlijk zijn andere afwerkingskleuren ook mogelijk!
Levering: Gratis bezorging Gemonteerd geleverd!
Levertijd: De levertijd voor onze  tv- meubels is 4-6 werkweken.
Showroom: Tv-meubel MARCONI is te zien in onze showroom.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havannah
Intens black
Oyster
PURE
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Afwerking staal

Zwarte coating