Massive Wood Industrieel tv-meubel eikenhout en staal MARCONI

Handgemaakt uit eigen werkplaats!
Levering aan huis!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-12 weken

Industrieel tv-meubel MARCONI

*Dit product word gratis bezorgd!

Onze eigen unieke lijn ‘MARCONI’ ! Eigen ontwerp, goede kwaliteit voor een scherpe prijs! De kenmerken van deze serie! Industrieel tv-meubel MARCONI heeft een stoere industriële uitstraling en is een echte eyecatcher is je interieur! De industrieel tv-meubel MARCONI biedt voldoende opbergruimte. Bij deze kast hebben we ook een bijpassende kast en dressoirkast!  Bekijk ze via de link!

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren! Klik hier!  
  • Ben jij benieuwd naar onze producten? En wil je langskomen? Leuk! Het kan! Plan een afspraak in via onze afspraak kalender hier op de website! Klik hier!
  • Prijs is incl. behandeling naar keus!

Eiken behandeling van de industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Het eikenhout van dit tv-meubel  is behandeld met een kleurloze matte lak. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleurafwerkingen. Wij werken met een twee componenten olie. In ons assortiment vind je 12 kleuren. Olie geeft een  bescherming en een mooie kleur.  Houd jij van een lichte kleur eiken, het liefst zo naturel mogelijk, maar wil je je kast toch graag een goede beschermlaag geven? Kies dan voor de kleurloze matte lak.

Het staalwerk

Onze onderstellen en ons staal worden gecoat. Standaard heeft het staalwerk van de MARCONI mat zwarte coating. Anders is eventueel mogelijk!

Geleefd eiken van de industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open. Mocht je de noesten toch liever gevuld hebben dan kun je hier uiteraard ook voor kiezen.

Specificaties industrieel eiken tv-meubel MARCONI

Hoogte: 50 cm
Ruimte vanaf vloer tot aan onderkant meubel: 10 cm
Breedte: 200 cm
Diepte: 40 cm
Behandeling: Het staal op het afgebeelde meubel is zwart gecoat. Andere kleuren mogelijk op aanvraag. Het eikenhout op het afgebeelde meubel is behandeld met een kleurloze matte lak natuurlijk zijn andere afwerkingskleuren ook mogelijk!
Levering: Gratis bezorging Gemonteerd geleverd!
Levertijd: De levertijd van onze  tv- meubels is 8-12 weken .
Showroom: Tv-meubel MARCONI is te zien in onze showroom.

Afwerking Blad

Black
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intens black
Oyster
Pure
Sky Grey
Kleurloze matte lak
Titanium grey
White
White 5%

Afwerking staal

Zwarte coating