WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE om dit met jullie te vieren : 20 % KORTING op heel veel artikelen

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres (webwinkel), e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten.

Statistieken en profilering

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres (webwinkel), e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten.

Uw webwinkelaccount

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee wordt een een account gegenereerd, waarop u kunt inloggen met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Voor deze registratie gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, geboortedatum en geslacht. Deze hebben wij nodig voor de communicatie met u en het geeft ons inzicht in onze doelgroep. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. U kunt uw gegevens in uw account zelf aanpassen wanneer u dit wenst.

Het is ook mogelijk om zonder account te bestellen. Wij gebruiken hiervoor ook uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, geboortedatum en geslacht. Deze gegevens hebben we nodig om met u te kunnen communiceren en om inzicht in onze doelgroep te krijgen. Als u zonder account besteld, worden uw gegevens niet opgeslagen in een account.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen, nieuwe producten en/of diensten. Dit doen wij:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze webwinkel om te achterhalen op welke locatie u bent. Hiervoor wordt de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon, tablet of computer gebruikt. U kunt deze instellingen zelf beheren op uw apparaat. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) met uw gegevens doen. Als u daar meer informatie over wilt, verwijzen wij u naar de privacy verklaringen van de betreffende partijen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen. Uitzondering daarop is wanneer dit nadrukkelijk nodig is voor de technische werking van onze webwinkel of wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn. In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Als u daar meer informatie over wilt, verwijzen wij u naar de privacy verklaringen van de betreffende partijen.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig om met u te kunnen communiceren. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie opgeslagen wordt, zodat u bijvoorbeeld niet steeds uw gegevens in hoeft te vullen. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen of de cookies niet accepteren. Dit kan als gevolg hebben dat sommige onderdelen van onze webwinkel niet of minder goed werken. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacy verklaringen als u meer informatie daarover wilt.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoeveel en hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Massive Wood

Spoorstraat 51E

8271RG IJsselmuiden

info@massivewood.nl

Massive
Cookies
Als je het goed vindt willen we graag cookies gebruiken om de website gebruiksvriendelijker te maken. Cookies helpen ons ook met analyseren van wat onze bezoekers interessant vinden. Zo kunnen we de mooiste meubels laten zien die het best bij je passen. Daarom gebruiken we deze technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.