Sidetables

Onze sidetables

Een sidetable is de ideale tafel voor in de gang of hal maar ook een mooie toevoeging voor tegen die ene wand waar je nog altijd ‘iets’ miste. Decoreer de sidetable bijvoorbeeld met een mooie vaas bloemen of plaats op de sidetable een mooie spiegel. Op deze manier kun je de lege muur nieuw leven inblazen.

 

 

Sidetables hoe te gebruiken

Sidetables kunnen ook leuk gecombineerd worden met een fauteuil om een extra hoek te creëren in je huis. Daarnaast wordt een sidetable  door veel mensen ook achter de bank in de woonkamer geplaatst, bijvoorbeeld praktisch om je drinken op te zetten. Hiermee creëer je extra diepte in de woonkamer.

Unieke Sidetables

Al onze Sidetables zijn uniek en worden door ons zelf ontworpen in IJsselmuiden. Nieuwe ontwerpen ontstaan door in te spelen op de woontrends van het moment. Iedere dag werken we in onze eigen werkplaats met veel passie en oog voor detail aan onze unieke modellen dus ook aan die van jou!

Verschillende soorten Sidetables

Dat een sidetable ontzettend handig is weet je denk ik nu wel. Maar welke sidetable past er nu bij jou?  Wij bieden verschillende soorten sidetables aan. Houten sidetables en stalen sidetables. Bij houten sidetables zijn vaak de  noesten nog zichtbaar en geven samen met mooie kleurschakeringen een levendig aanzien. Wanneer je opzoek bent naar meer warmte in huis is een sidetable van hout een hele goede keus. Ben je opzoek naar een stoer en stak design? Dan kun je ervoor kiezen om voor een stalen sidetable te gaan.

Voordelen van houten Sidetables

Hout is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur door de warme uitstraling maar is ook erg duurzaam. Een mooie eigenschap van hout is dat het in vele kleuren af te werken, en op vele manieren te bewerken is. Hout laat zich makkelijk bewerken waardoor wij onze modellen in vele afmetingen kunnen aanbieden zodat er voor jou altijd een passende afmeting tussen zit of eventueel gemaakt kan worden.

* Warm en natuurlijk materiaal

* Gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud

* Zeer duurzaam, waardoor je lang plezier zult hebben van je houten tv meubel

De kleur van de Sidetable aansluiten aan het interieur

Onze Sidetables  kunnen we in vele mooie en trendy kleuren voor je maken. Bepaal zelf welke kleur in jouw interieur goed tot zijn recht komt.

Populaire kleuren op dit moment zijn warme bruin tinten zoals castle brown en chocolate maar ook de kleur intense black en Blanke lak zijn nog steeds geliefde kleuren.
Met een licht tv meubel kun je de Scandinavische sferen extra benadrukken. Wil je meer de  Japandi woonstijl naar binnen halen? Dan is een sidetable in de kleur Intense black of één van onze warme bruin tinten een goede optie.