Tafels

Tafels op maat bij Massive Wood

Voor stoere industriële tafels ben je aan het juiste adres bij MASSIVE WOOD, jouw tafel wordt hier met veel zorg gemaakt door onze vakjongens, kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats!

Eiken & steigerhouten tafels, dé stijlvolle blikvangers in elk interieur

Ben jij ook dol op de natuurlijke warmte van houten meubels? Eikenhout & steigerhout verliezen nooit hun charme en blijven een krachtige trend in de woninginrichting. Onze eikenhouten tafels en steigerhouten tafels zijn geselecteerd met liefdevol oog voor detail en kennis van de nieuwste trends in houtafwerking. Wij gaan alleen voor topkwaliteit in eiken en steigerhouten eettafels!

Eiken tafels voor elke gelegenheid

Onze eikenhouten tafels worden prachtig afgewerkt. Aan onze eikenhouten tafels hopen we dat je vele waardevolle uren door zult brengen met familie en vrienden. Comfort daarbij is voor ons erg belangrijk hier ligt bij ons dan ook de focus! Door hun stevigheid en het fijne oppervlak zijn ze ook als werktafel uitstekend geschikt. Daarnaast bezitten onze eikenhouten tafels een heel eigen schoonheid met hun stoere vorm en zorgvuldige afwerking. Een waardevolle toevoeging voor ieder interieur.

Eiken tafels op maat

Omdat elk interieur en elke woonwens anders is, kun je kiezen uit diverse afwerkingen en is het mogelijk om je eigen wensen en creatieve ideeën aan ons door te geven.

* Behandeld met afwerkingsolie in een trendy prachtige kleur naar uw keuze, zoals White 5%, warm Chocolate, hip Charcoal of Grise Belge & zo hebben wij nog veel meer afwerkingsolie.

* Skylt mat gelakt (transparant en zeer pure uitstraling).

* Ook is er genoeg keuze in de afmetingen van je eiken eettafel. Of je nu kiest voor een kleine solo, een standaard maat of een XXL model voor al je vrienden en familie, wij hebben altijd de juiste maat voor je in huis. Stel eenvoudig je eigen eiken tafel samen op onze website of bespreek de mogelijkheden in onze showroom in IJsselmuiden.

Eikenhouten tafel, een must-have in elke ruimte

Wij zetten graag nog eens voor jou op een rijtje waarom tafels van eikenhout zo geliefd zijn en als trend nooit zullen verdwijnen in de wereld van droominterieurs. Waarin ligt de kracht van de uitstraling?

Ze zijn veelzijdig in te zetten en voelen zich thuis in werkelijk elke woonstijl. Of het nu gaat om landelijk, strak design, modern klassiek of industrieel, onze tafels voegen zich gemakkelijk in elk interieur en zorgen altijd voor extra klasse.

Het kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat op zichzelf al prachtig is. Met zijn topkwaliteit is het ook nog eens geweldig te bewerken!

De robuuste uitstraling en het oersterke karakter dat heel wat hebben kan. Eiken is niet bang voor een paar krasjes of vlekjes, dit levende materiaal wordt er als getuige van uw dagelijkse leven alleen maar fraaier op!

Stoer door het stevige ontwerp en door de lichte kleurtint toch verfijnd en modern. Het beste van twee werelden!

Duurzaam: zo’n prachtige tafel gaat een leven lang mee. En waarschijnlijk nog langer ook, deze tafels zijn geliefd bij elke generatie!

Onze populairste eiken tafels op een rij:

* Massief eikenhouten boomstamtafel
* Rechte eikenhouten tafels
*  Verjongd eikenhouten tafels
* Ovaal/rond eiken houten tafels

Steigerhouten tafels

Één van onze favoriete en eerste ontwerpen: de steigerhouten eettafel. Onze steigerhouten eettafels worden met passie gemaakt en dat is te zien aan het geslaagde eindresultaat van iedere unieke tafel. Zo werken onze meubelmakers dag in, dag uit, aan het maken van een breed assortiment steigerhouten eettafels.

Steigerhouten tafels op maat

Omdat elk interieur en elke woonwens anders is, kun je kiezen uit diverse afwerkingen en afmetingen, daarnaast is het mogelijk om je eigen wensen en creatieve ideeën aan ons door te geven.

* Behandeld met verschillende kleuren beits, de 3 populairste kleuren waarmee wij werken zijn:
– white wash
– grey wash
– Antraciet wash

* Nano coating mat gelakt (transparant en zeer pure uitstraling, 99% kleurloos).