Tafels

Tafels op maat bij Massive Wood

Voor stoere industriële tafels ben je aan het juiste adres bij MASSIVE WOOD, jouw tafel wordt hier met veel zorg gemaakt door onze vakjongens, kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats!

Tafels, dé stijlvolle blikvangers in elk interieur

Ben jij ook dol op de natuurlijke warmte van houten meubels? Eikenhouten tafels verliezen nooit hun charme en blijven een krachtige trend in de woninginrichting. Onze eikenhouten tafels zijn geselecteerd met liefdevol oog voor detail en kennis van de nieuwste trends in houtafwerking. Wij gaan alleen voor topkwaliteit in eiken eettafels!

Tafels voor elke gelegenheid

Onze eikenhouten tafels worden prachtig afgewerkt. Aan onze eikenhouten tafels hopen we dat je vele waardevolle uren door zult brengen met familie en vrienden. Comfort daarbij is voor ons erg belangrijk hier ligt bij ons dan ook de focus! Door hun stevigheid en het fijne oppervlak zijn ze ook als werktafel uitstekend geschikt. Daarnaast bezitten onze eikenhouten tafels een heel eigen schoonheid met hun stoere vorm en zorgvuldige afwerking. Een waardevolle toevoeging voor ieder interieur.

Tafels op maat

Omdat elk interieur en elke woonwens anders is, kun je  kiezen uit diverse vormen afwerkingen.

* Behandeld met een afwerkingskleur in een trendy prachtige kleur naar uw keuze.

* Mat gelakt (transparant en een zeer pure uitstraling).

* Ook is er genoeg keuze in de afmetingen van je eiken eettafel. Of je nu  kiest voor een kleine solo, een standaard maat of een XXL model voor al je vrienden en familie, wij hebben altijd de juiste maat voor je in huis. Stel eenvoudig je eigen eiken tafel samen op onze website of bespreek de mogelijkheden in onze showroom in IJsselmuiden. Van harte welkom!

Eikenhouten tafel, een must-have in elke ruimte

Wij zetten graag nog eens voor je op een rijtje waarom eikenhout zo geliefd is en als trend nooit zullen verdwijnen in de wereld van droominterieurs. Waarin ligt de kracht van de uitstraling?

Ze zijn veelzijdig in te zetten en voelen zich thuis in werkelijk elke woonstijl. Of het nu gaat om landelijk, strak design, modern klassiek of industrieel, onze tafels voegen zich gemakkelijk in elk interieur en zorgen altijd voor extra klasse warmte en uitstraling!

Het kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat op zichzelf al prachtig is  is met zijn topkwaliteit ook nog eens geweldig te bewerken!

De robuuste uitstraling en het oersterke karakter dat heel wat hebben kan. Eiken is niet bang voor een paar krasjes of vlekjes, dit levende materiaal wordt er als getuige van je dagelijkse leven alleen maar fraaier op!

Stoer door het stevige ontwerp en door de lichte kleurtint toch verfijnd en modern. Het beste van twee werelden!

Duurzaam: zo’n prachtige tafel gaat een leven lang mee. En waarschijnlijk nog langer ook, ze zijn geliefd bij elke generatie!

Onze populairste tafels op een rij:

* Massief eikenhouten boomstamtafel
* Rechte eikenhouten tafels
* Verjongd eikenhouten tafels
* Ovaal/rond eiken houten tafels