Tv meubels

Industriële tv-meubels

Voor unieke stoere industriële tv-meubels ga je naar MASSIVE WOOD. Jouw meubel wordt hier met veel zorg gemaakt door onze vakjongens. Kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats.

Industriële eiken tv-meubels

Onze industriële eiken tv-meubels zijn enorm populair en er is bij MASSIVE WOOD dan ook veel vraag naar. De combinatie eikenhout en staal geeft een industriële uitstraling en past perfect in een Scandinavische/industriële woonstijl. Daarnaast zijn ze ook stoer en robuust, waardoor je een echte eye-catcher in huis haalt. Wil jij uniek zijn? Laat hem dan ook nog op maat maken!

Industriële eiken tv-meubels op maat

Wij hebben een aantal stoere industriële tv-meubels in ons assortiment welke te bezichtigen zijn in onze showroom in IJsselmuiden. Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook naar wens en op maat maken: JA! Wij maken namelijk ontzettend veel verschillende en alles geheel naar wens en op maat. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos!

Zo kunnen wij ook een passende kast/salontafel &/of tafel maken. Zo creëer je jouw eigen unieke woonprogramma! Kom dus gezellig langs om jouw mogelijkheden te bespreken en creëer samen met ons jouw droommeubel.

Industriële tv-meubel

Een tv meubel met een industriële look kan een echte eye-catcher zijn in jouw interieur. Wij hebben in ons assortiment veel industriële tv meubels in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar iets met laden of met klapdeuren? Wij hebben waar jij naar op zoek bent in ons assortiment! Zie ons aanbod en vind iets wat bij jou past. Naast deze meubels zijn er namelijk nog veel meer meubels waarmee je jouw woonkamer uitstraling kunt geven.

Industriële steigerhouten tv-meubels

Naast industriële eikenhouten en stalen tv meubels leveren wij uiteraard ook stoere industriële steigerhouten tv meubels gecombineerd met staal! Deze meubels kunnen een echte eye-catcher worden in jouw interieur. Ze geven jouw interieur een stoere en robuuste look. Ben jij ook helemaal fan van die industriële look? Dan kun je misschien ook voor andere meubels bij ons terecht.

Industriële meubels Massive Wood

Zo hebben wij industriële kasten, maar ook industriële tafels. Deze kunnen we ook weer geheel naar wens en op maat maken. Op deze manier krijg jij meubels in jouw woning die uniek zijn! Wil je wat extra informatie over onze meubels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom gezellig langs in de showroom in IJmuiden. We geven graag advies en helpen graag jouw droommeubel ontwerpen.

Onze top producten:

  • Eiken tafels
  • Steigerhouten tafels
  • Industriële kasten
  • Industriële salontafels