Tv meubels

Industriële tv-meubels

Voor unieke stoere industriële tv-meubels ga je naar MASSIVE WOOD. Jouw meubel wordt hier met veel zorg gemaakt door onze vakjongens. Kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats.

Industriële eiken tv- meubels

Onze industriële eiken tv-meubels zijn enorm populair en er is bij MASSIVE WOOD dan ook veel vraag naar. De combinatie eikenhout en staal geeft een industriële uitstraling en past perfect in een Scandinavische/industriële woonstijl. Daarnaast zijn ze ook stoer en robuust, waardoor je een echte eye-catcher in huis haalt. Wil jij uniek zijn? Laat hem dan ook nog op maat maken!

Industriële tv-meubel

Een tv meubel met een industriële look kan een echte eye-catcher zijn in jouw interieur. Wij hebben in ons assortiment veel industriële tv meubels in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar iets met laden of met klapdeuren? Wij hebben waar jij naar op zoek bent in ons assortiment! Zie ons aanbod en vind iets wat bij jou past. Naast deze meubels zijn er namelijk nog veel meer meubels waarmee je jouw woonkamer uitstraling kunt geven.

Industriële meubels Massive Wood

Zo hebben wij industriële kasten, maar ook industriële tafels. Deze kunnen we ook weer geheel naar wens en op maat maken. Op deze manier krijg jij meubels in jouw woning die uniek zijn! Wil je wat extra informatie over onze meubels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom gezellig langs in de showroom in IJmuiden. We geven graag advies en helpen graag jouw droommeubel ontwerpen.

Onze top producten:

  • Industriële eiken tafels
  • Industriële eiken kasten
  • Industriële eiken salontafels
  • Industriële klein meubelen