Tv meubels

Tv meubel

Plof na een lange dag lekker neer op de bank met een zak chips en netflix aan. Je ogen gericht op de tv. Maar wat staat daaronder?  Juist, een tv meubel! Een kastje waar je alles netjes in kunt opbergen. Denk aan snoeren, afstandsbediening of misschien wel je spelcomputer?!

Naast deze praktische functies dient he tv meubel  ook voor decoratie in je woning. Zo kan je er een mooie vaas op zetten of fotolijstjes van je favoriete momenten met je vrienden, familie of vakantie.

Unieke tv-meubels

Al onze tv meubels  zijn uniek en worden door ons zelf ontworpen in IJsselmuiden. Nieuwe ontwerpen ontstaan door in te spelen op de woontrends van het moment. Iedere dag werken we in onze eigen werkplaats met veel passie en oog voor detail aan onze unieke modellen dus ook aan die van jou!

Houten tv-meubel

Breng sfeer in je interieur met één van onze houten tv meubels. Door de warme uitstraling van hout maak je je interieur compleet. Wij werken met twee verschillende houtsoorten.

Met een houten tv meubel haal je een tv meubel in huis, die gemaakt is van duurzaam en fraai getekend hout. Vaak zijn de noesten nog zichtbaar en geven samen met mooie kleurschakeringen een levendig aanzien. Hout in huis is altijd goede keus.

Voordelen van houten tv meubels

Hout is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur door de warme uitstraling maar is ook erg duurzaam. Een mooie eigenschap van hout is dat het in vele kleuren af te werken, en op vele manieren te bewerken is. Hout laat zich makkelijk bewerken waardoor wij onze modellen in vele afmetingen kunnen aanbieden zodat er voor jou altijd een passende afmeting tussen zit of eventueel gemaakt kan worden.

* Warm en natuurlijk materiaal

* Gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud

* Zeer duurzaam, waardoor je lang plezier zult hebben van je houten tv meubel

Verschillende soorten tv meubel

Tv-meubels hebben wij  in verschillende  soorten, kleuren en maten. Het tv-meubel is een eyecatcher in het interieur, in bijna ieder huishouden is een tv te vinden.

Ben je op zoek naar iets met lades of met klepdeuren? Bij Massive Wood vind je diverse soorten tv-meubel, voor ieder wat wils.

De kleur van het tv meubel aansluiten aan het interieur

Onze tv meubels kunnen we in vele mooie trendy kleuren voor je maken. Bepaal zelf welke kleur in jouw interieur goed tot zijn recht komt.

Populaire kleuren op dit moment zijn warme bruin tinten zoals castle brown en chocolate ook de kleur intense black en Blanke lak zijn geliefde kleuren.
Met een licht tv meubel kun je de Scandinavische sferen extra benadrukken. Wil je meer de  Japandi woonstijl naar binnen halen? Dan is een tv meubel in de kleur Intense black of één van onze warme bruin tinten een goede optie.