Kasten

Kasten van Massive Wood

Voor unieke meubels ben je bij MASSIVE WOOD aan het juiste adres, jouw kast wordt hier met veel zorg gemaakt door onze vakjongens. Kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats. Onze medewerkers hebben een grote passie voor het maken van eiken- & steigerhouten meubels. Alle kasten kunnen dan ook gemaakt worden van eiken- of steigerhout.

Industriële kasten

Een industriële kast is onmisbaar in je woning en zorgt ervoor dat het de woning compleet maakt. Je kunt rustig met een opgeruimd gevoel door je huis lopen als je al je bezittingen netjes hebt opgeborgen in een kast van MASSIVE WOOD. In ons assortiment vind je een industrieel dressoir, industriële boekenkast, industriële  tv-meubels en een industriële vitrinekasten.

Industriële eiken kast

In ons assortiment vind je veel verschillende soorten kasten. Geheel van staal, maar ook in combinatie met eikenhout. Eikenhout is een zeer populaire houtsoort die bekend staat om zijn nerftekeningen en kleurschakeringen. Industriële eikenhouten kasten zijn gemaakt van massief hout en hierdoor erg sterk. Dit zorgt ervoor dat je meubels van eikenhout een duurzaam product zijn. Het hout kan tegen een stootje en heeft een lange levensduur.

Industriële steigerhouten kast

Naast eikenhout werken wij ook met steigerhout. Je vindt in ons assortiment dan ook stoere industriële steigerhouten kasten. Wij werken met gebruikt steigerhout. Deze planken hebben al een heel leven doorstaan op de bouw, voordat ze bij ons aankomen. Dit zorgt voor de authentieke en robuuste uitstraling. Wij merken dat steigerhout nog steeds erg populair is en daarnaast zijn deze kasten ook heel goed betaalbaar!

Industriële maatwerk kasten

Wij hebben een ruim assortiment aan industriële kasten, maar niet altijd passen deze kasten in elk interieur. Wat ook regelmatig voor komt, is dat onze klanten zelf onwijs gave ideeën/wensen hebben. Ook daarvoor ben je bij MASSIVE WOOD aan het juiste adres, want wij maken ook geheel naar wens en op maat! Wat dus inhoudt dat jij zelf je eigen ideeën en wensen mee kunt nemen naar onze showroom.We gaan dan samen bespreken en kijken in hoeverre dit haalbaar is!