Kasten

Industriële kasten van Massive Wood

Voor unieke meubels ben je bij MASSIVE WOOD aan het juiste adres, jouw kast wordt hier met veel zorg gemaakt door onze vakjongens. Kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats. Onze medewerkers hebben een grote passie voor het maken van eikenhouten meubels. Alle kasten worden door ons zelf ontworpen en gemaakt.

Industriële eiken kasten

Een industriële kast is onmisbaar in je woning en zorgt ervoor dat het de woning compleet maakt. Je kunt rustig met een opgeruimd gevoel door je huis lopen als je al je bezittingen netjes hebt opgeborgen in een kast van MASSIVE WOOD. In ons assortiment vind je een industrieel dressoir, industriële boekenkast, industriële  tv-meubels en een industriële vitrinekasten.

Industriële eiken kast

In ons assortiment vind je veel verschillende soorten kasten. Geheel van staal, maar ook in combinatie met eikenhout. Eikenhout is een zeer populaire houtsoort die bekend staat om zijn nerftekeningen en kleurschakeringen. Industriële eikenhouten kasten zijn gemaakt van massief hout en hierdoor erg sterk. Dit zorgt ervoor dat je meubels van eikenhout een duurzaam product zijn. Het hout kan tegen een stootje en heeft een lange levensduur.

Massive Wood industriële eiken kasten

Wij van Massive Wood houden de woontrends goed in de gaten en spelen hierop in. Doordat wij zelf onze kasten maken kunnen we onze eigen modellen ontwerpen!  Je hebt bij onze vele kleurmogelijkheden wij hebben 12 populaire kleuren in ons assortiment! Zo kun je je meubels op elkaar afstemmen!