Salontafels

Industriële eiken salontafels

Voor unieke industriële meubels ga je naar MASSIVE WOOD, alle salontafels worden hier met zorg gemaakt door onze vakjongens, kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats, dus ook die van jou!

Industriele eikenhouten salontafels

Breng sfeer in je  interieur met één van onze eikenhouten salontafel. Door de warme uitstraling van deze geliefde houtsoort maakt het je interieur van je woonkamer compleet. Met een eiken salontafel haal je een salontafel in huis, die gemaakt is van duurzaam en fraai getekend hout. Vaak zijn de noesten nog zichtbaar en geven samen met mooie kleurschakeringen een levendig aanzien. Hout in huis is altijd goed en meubels van eikenhout is zeker een goede keus!

Voordelen van eikenhouten salontafels

Eikenhout is niet alleen mooi, maar ook nog eens oersterk en hard. Eikenhout staat bekend als robuust en kan wel tegen een stootje! Toch is het ook makkelijk te bewerken, kent het vele toepassingen en is deze houtsoort daarnaast ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Even een vochtige doek eroverheen in de lengterichting van het hout en klaar. Kortom, salontafels van eikenhout waarderen je interieur op door deze eigenschappen:

*Warm en natuurlijk materiaal

* Gebruiksvriendelijk: sterk en makkelijk in onderhoud

* Zeer duurzaam, waardoor u lang plezier zult hebben van uw houten salontafel

Massive Wood eikenhouten salontafels

Wij maken in onze werkplaats onze eigen eiken meubels! Heel handig op deze manier kunnen wij inspelen op de woontrends van het moment! Op dit moment zien we dat klanten vaak kiezen voor een zwarte kleurafwerking: intens black! Doordat het hout is verliest het niet zijn ‘warmte’  die eikenhout van nature heeft door zijn nerven en noesten. Een mooie keuze wanneer je niet van staal houdt en de warmte van hout wilt behouden! Onze producten zijn uniek zelf ontworpen!