Salontafels

Unieke salontafels

Al onze salontafels zijn uniek en worden door ons zelf ontworpen in IJsselmuiden. Nieuwe ontwerpen ontstaan door in te spelen op de woontrends van het moment. Iedere dag werken we in onze eigen werkplaats met veel passie en oog voor detail aan onze unieke modellen dus ook aan die van jou!

 

 

Houten salontafels

Breng sfeer in je interieur met één van onze houten salontafels. Door de warme uitstraling van hout maak je je interieur compleet. Wij werken met twee verschillende houtsoorten.

Met een houten salontafel haal je een salontafel in huis, die gemaakt is van duurzaam en fraai getekend hout. Vaak zijn de noesten nog zichtbaar en geven samen met mooie kleurschakeringen een levendig aanzien. Hout in huis is altijd een goede keus.

Voordelen van houten salontafels

Hout is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur door de warme uitstraling maar is ook erg duurzaam. Een mooie eigenschap van hout is dat het in vele kleuren af te werken, en op vele manieren te bewerken is. Hout laat zich makkelijk bewerken waardoor wij onze modellen in vele afmetingen kunnen aanbieden zodat er voor jou altijd een passende afmeting tussen zit of eventueel gemaakt kan worden.

* Warm en natuurlijk materiaal

* Gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud

* Zeer duurzaam, waardoor je lang plezier zult hebben van je houten salontafel

Verschillende vormen / stijlen salontafels

Iedere woning is anders en iedere woning vraagt om zijn eigen vorm en afmeting. Belangrijk is dat de gekozen vorm en afmeting van de  salontafel past bij het interieur zodat er een mooie eenheid ontstaat. Salontafels zijn er in vele vormen zoals de bekende: Rechthoek / Rond / Ovaal / Vierkant en uiteraard de opkomende organische vormen welke perfect passen in de steeds populairder wordende woonstijl: JAPANDI