Salontafels

Industriële salontafels

Voor unieke industriële meubels ga je naar MASSIVE WOOD, alle salontafels worden hier met zorg gemaakt door onze vakjongens, kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats, dus ook die van jou!

Eiken salontafel

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een eikenhouten salontafel. Kies voor een eikenhouten salontafel. Maak door de warme uitstraling van deze geliefde houtsoort het interieur van je woonkamer compleet. Met een eiken salontafel haal je een salontafel in huis, die gemaakt is van duurzaam en fraai getekend hout. Vaak zijn de noesten nog zichtbaar en geven samen met mooie kleurschakeringen een levendig aanzien. Hout in huis is altijd goed en meubels van eikenhout is een goede keuze!

Eiken salontafel op maat

Wij hebben een ruim assortiment aan eikenhouten salontafels. Daarnaast maken wij ook regelmatig salontafels geheel naar wens en op maat. Dus heb jij zelf gave ideeën? Laat het ons weten en kom dan zeker eens lang in onze showroom!

Voordelen van eikenhouten salontafels

Eikenhout is niet alleen mooi, maar ook nog eens oersterk en hard. Eikenhout staat bekend als robuust en kan wel tegen een stootje! Toch is het makkelijk te bewerken, kent het vele toepassingen en is deze houtsoort daarnaast ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Even een vochtige doek eroverheen in de lengterichting van het hout en klaar. Kortom, salontafels van eikenhout waarderen je interieur op door deze eigenschappen:

*Warm en natuurlijk materiaal

* Gebruiksvriendelijk: sterk en makkelijk in onderhoud

* Zeer duurzaam, waardoor u lang plezier zult hebben van uw houten salontafel

Steigerhouten salontafels

Steigerhouten salontafels zijn niet meer weg te denken wanneer jij van robuust, natuurlijk & landelijk wonen hout. Ze zijn sterk en kunnen zeker tegen een stootje.

Steigerhouten salontafels op maat

Wij  hebben steigerhouten salontafels in verschillende soorten en maten. Het kan soms voorkomen dat waar jij naar opzoek bent er net niet tussen staat. Laat dan vooral je wensen aan ons weten, want wij maken naast ons vast assortiment alles ook geheel naar wens en op maat. Wij maken graag jouw steigerhouten salontafel precies zoals jij hem wenst!

Voordelen van steigerhouten salontafels

Steigerhouten salontafels zijn niet alleen een musthave voor het oog, maar ze zijn ook nog eens goed te bewerken en makkelijk is het onderhoud! Een te grote vlek op je onbehandelde steigerhouten salontafel? Even met een schuurpapier erover en hij is weer als nieuw! Wanneer je je steigerhouten salontafel laat bewerken met een beits of nano coating heb je er geen omkijken meer naar. Kortom; steigerhouten salontafels waarderen je interieur op door deze kenmerken:

*  Steigerhout is tijdloos
*  Gebruiksvriendelijk: steigerhout is pracktische en makkelijk  in het gebruik
*  Steigerhout is mileu vriendelijk!