Eiken salontafel WALTON | Massive Wood

Handgemaakte meubels uit eigen werkplaats!
Gratis levering aan huis!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4 weken

Eiken salontafel WALTON

Ben jij op zoek naar een massief eikenhouten salontafel in een leuk hip model? Maak dan kennis met onze eiken salontafel WALTON! Deze salontafel van massief eikenhout geeft jouw woonkamer karakter en warmte. De randen van deze salontafel zijn afgerond, wat dit meubel een luxe uitstraling geeft.

* GRATIS BEZORGING

Geleefd eiken van eiken salontafel WALTON

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je niet van open noesten houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken salontafel WALTON

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Specificaties van eiken salontafel WALTON

Dikte: 3 cm
Breedte: meerdere opties
Hoogte:  meerdere opties
Houtsoort: massief eiken
Levering:  Gemonteerd geleverd + Gratis geleverd binnen Nederland
Behandeling: Het meubel op de foto is behandeld met de kleurolie intense black. Daaroverheen hebben we een extra beschermende laag aangebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Intense black
Oyster
Pure
Titanium grey
White
White 5%
Dark Brown
Havanna
Sky Grey
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld
Noesten niet gevuld